Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ahh te allegro :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Sadu2
Witam,
Zauważyliście pewnie te błedy z logowaniem na allegro itp. Zobaczcie na strone świstaka (swistak.pl) jaki dał banerek tongue.gif

Inne serwisy sobie nie radza? My pomożemy! Stop przerwom technicznym!

Pewnie wiele osób z forum sprzedaje na allegro i pewnie też wkurzają was te problemy. Ja to poważnie myśle żeby własnie sprzedawać na innych serwisach. Już powoli zacząłem, np. na adcentral, ale wiadomo... allegro to tysiaace ludzi, zarówno sprzedających jak i kupujących.

Czy kiedykolwiek jakikolwiek (tongue.gif) serwis sprosta allegro?
PawelC
Ja jestem w trakcie tworzenia skryptu serwisu aukcyjnego. Ale allegro będzie trudno sprostać.
Moli
Też miałem dziś kłopot z zalogowaniem na konto oraz z wyszukiwaniem ale to chwile tylko smile.gif Allegro to wielki serwis, więc przerwy techniczne mogą się zdażyć. Pytanie czy administratorzy allergo coś z tym zrobią i wyelminują te błędy.
Cytat
Czy kiedykolwiek jakikolwiek serwis sprosta allegro?

Oj cięzko będzie, cięzko. Weźmy na przykład eBay.pl smile.gif Allegro to marka sama w sobie smile.gif
PawelC
Będzie ciężko bo allegro już trochę istnieje i przez ten czas wyrobiło sobie marke.
Sadu2
Cytat(ExPlOiT @ 2.11.2007, 23:39:09 ) *
Będzie ciężko bo allegro już trochę istnieje i przez ten czas wyrobiło sobie marke.

Też się z tym zgadzam. ebay może i ma marke na świecie, ale w Polsce sami widzimy, że się nie przyjął. Ciekawe ile allegro zarabia dziennie snitch.gif pewnie sporo tongue.gif
Moli
Cytat
ile allegro zarabia dziennie

Na pewno nie mało winksmiley.jpg

Co do eBaya, on ma markę ale nie w polsce. W polsce się nie przyją ponieważ standardem jest allegro.
hwao
Cytat(Sadu2 @ 3.11.2007, 17:02:55 ) *
Też się z tym zgadzam. ebay może i ma marke na świecie, ale w Polsce sami widzimy, że się nie przyjął. Ciekawe ile allegro zarabia dziennie snitch.gif pewnie sporo tongue.gif

Wg mnie to wina kompletnie spapranej roboty otwierających serwis w Polsce. Choćby ten 'kill' serwera podczas otwarcia, ect.
Wykrywacz
Ja raczej śmiem twierdzić że to kwestia przyzwyczajenia. Bardzo podobne to jest jeżeli chodzi o użytkowani m$
Earth
Według mnie mają za słabe serwy, wchodzę rano jest OK. Wieczorem natomiast co drugi raz jak otwieram jakąś podstronę mam komunikat połączenie z serwerem utracone sad.gif Co prowadzi mnie najczęściej do złości i zamknięcia przeglądarki.
drPayton
lol, sorry ale nie mogłem się powstrzymać. Łażę po HydeParku czytam ten temat (pierwszy post)
"Inne serwisy sobie nie radza? My pomożemy! Stop przerwom technicznym!"
No to wchodzę na swistak.pl i co widzę?
"Przerwa techniczna"
Oplułem monitor biggrin.gif
smialy
Witam

No cóż. Podobno eBay chce kupić Allegro :]
Sadu2
Cytat(drPayton @ 9.11.2007, 03:11:27 ) *
lol, sorry ale nie mogłem się powstrzymać. Łażę po HydeParku czytam ten temat (pierwszy post)
"Inne serwisy sobie nie radza? My pomożemy! Stop przerwom technicznym!"
No to wchodzę na swistak.pl i co widzę?
"Przerwa techniczna"
Oplułem monitor biggrin.gif

LOOOL biggrin.gif:D:D:D

Cytat(smialy @ 9.11.2007, 08:53:10 ) *
Witam

No cóż. Podobno eBay chce kupić Allegro :]

Hehe a skąd takie info? biggrin.gif
darektbg
http://hacking.pl/pl/news-7102-eBay_kupi_Allegro.html
W sumie to było do przewidzenia. Zawsze, kiedy pojawiał się eBay w obcym kraju, po jakimś czasie wykupywał największy serwis aukcyjny.
sagittariuspl
wątpię żeby allegro tak łatwo sprzedało się. allegro w Polsce nie ma konkurencji, ebay nie ma wogóle przebicia. do tego powli allegro staje się marką europejską - kraje wschodnie, skandynawskie, itd.
Sadu2
Hmm, też tak myśle, ale...... jak ebay wyłoży odpowiednią kasę to pewnie allegro sie sprzeda.
sztosz
Nie sądzę. Na pewno pozwolą na wykupienie sporej części udziałów. Być może nawet na jakieś loga ebaya, info o współpracy etc... Ale nie sprzedadzą się w sensie takim że nagle Allegro zamieni się w ebay. Za silna marka. To tak jakby General Motors miało zlikwidować markę Opel i wszelkie Corsy etc. produkować jako Chevrolet biggrin.gif
Sadu2
No i znowu jakis blad, chcialem wprowadzic zmiany w aukcji i prosze:

http://www.vpx.pl/grafika,29928.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.