Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] mojzwierz.net
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mojzwierz.net
Prosze o ocene mojej strony:

http://mojzwierz.net
Kildyt
Uuu, słodziutka morelka. Co mi się bardzo spodobało to opis strony w bardzo widocznym miejscu. To na prawdę bardzo duży plus (chciałem napisać owoc, ale się kapnąłem w środku wyrazu, hehe). Moim zdaniem jest zbyt biało, ale powinieneś nie zmieniać kolorystyki strony. Ja bym zastosował takie bardzo jasne odcienie różnych kolorów (zieleń, pomarańcz), ale bardzo jasne, prawie białe. Menu u góry jest nie widoczne, na pierwszy rzut oka, i czcionka jest za mała jak na menu nawigacyjne. Logotyp mi się strasznie podoba. Morelka do koszyka! Jak na początek serwis jest bardzo przyzwoity. Z czasem radzę zastosować nowe interesujące "atrakcje", gdyż na razie serwis jest zbyt pusty.

Ogólnie, strona bardzo mi się podoba. Na prawdę super!
9/10

Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów!
AxZx
np na stronie http://mojzwierz.net/favo/lemon
sa bledne linki do ulubionych
brakuje kropki.

edit:
ale ogolnie podoba mi sie:)
grzesiek_g
Strona przejrzysta, ale nie pisałbym tutaj gdyby mnie nie zaciekawiło dlaczego w prezentacji zwierzątek na głównej zastosowałeś zamiast img znacznik span z atrybutem background - i tam właśnie ta fotka która powinna być w img? Podobnie w galerii.

Poza tym dlaczego dajesz XHTML 1.1 i wysyłasz to jako text/html? Przecież wersja 1.1 nie przewiduje takich nagłówków, XHTML 1.0 ostatecznie można wysyłać jako text/html. I te zdarzenia JavaScript dodane do onclick, jest już wiele lepszych sposobów.
kaniagandzowski
Wygląd oceniam na 10/10
Ale zastanawiam się czy by nie przydała się wyszukiwarka przeszukująca zwierzaki według ras gatunku lokalizacji. To by było dobre dla ludzi, którzy chcą np. sprzedać lub sparować zwierzaki (z rodowodem).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.