Witam, nie miałem co robić dziś napisałem w css, html http://moree.blo.pl/ szablonik :)proszę o cenę:) To jest mój drugi szablon na DIV css
phpion
11.11.2007, 11:40:16
Jaki szablon? Ludzie... kilka prostokątów + ikonki linuxowe to już lay? Co do kodu: - nie przechodzi walidacji HTML ("This page is not Valid (no Doctype found)!") - nie przechodzi walidacji CSS ("Nie znaleziono arkusza stylów") - przenieś style i funkcje JS do osobnego pliku - windows-1250 -> utf8 - style inline (<div style=" border:1px solid #DCDAC2; position: absolute; width: 1018px; height: 66px; z-index: 1; left: 111px; top: 18px" id="layer1">) - korzystanie z nbsp - +Home <br />++LInKI <br />++kontakt <br />++reklama <br /> - aż prosi się walnąć to jako listę - newsy w formie tabeli Ogólnie słabo. 2/10.
kt1
11.11.2007, 11:47:26
A co do kodu to nie sprawdzałem nawet walidacji html a co do stylów css jest w indexie tak samo jak js kodowanie jak kodowanie w każdej chwili można zmienić s tym nbsp jest prościej a co do home <br /> ... przykładowo dałem żeby coś było ale dziek za info :]
grzesiek_g
11.11.2007, 12:46:21
Moja rada na przyszłość, nie chwal się deklaracją DOCTYPE XHTML 1.0 strict - bo to nie nadaje się nawet na HTML 4.01 strict! Powiedz mi, kto teraz używa ramek? Menu robi się na listach a nie łamiąc linie br.
Dużo nauki jeszcze... Powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.