Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego nie działa dźwięk w komputerze?
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
profundis7
Komputer mam podłączony do głośników z wieży. Czasami zdarzało mi się, że przerywało mi odtwarzanie dźwięku i musiałem lekko ruszyć złącze w jednostce centralnej aby głos znowu działał. Teraz juz w ogóle nie działa. Problem musi tkwić w tym złączu (kabel jest raczej dobry). Co jest dokładnie przyczyną utraty głosu i jak to naprawić? Proszę o pomoc.
Danone
Stary po pierwsze to czy to ma jakikolwiek związek z programowaniem??

A odpowiedź na twoje pytanie, tak to zapewne wtyczka, przylutuj nową, bądź kup sobie inny kabel, ale przed napisaniem jakiegoś postu, zwróć uwagę, gdzie piszesz....
Cysiaczek
Zero wyobraźni...

Przenoszę na Komputery i oprogramowanie
profundis7
Cytat(Danone @ 18.11.2007, 20:53:07 ) *
A odpowiedź na twoje pytanie, tak to zapewne wtyczka, przylutuj nową, bądź kup sobie inny kabel, ale przed napisaniem jakiegoś postu, zwróć uwagę, gdzie piszesz....

Kabel sprawdziłem omomierzem, był doby. Okazało się, że to wejście było uszkodzone i koleś wrzucił mi nową płytę z wejściami, bo stwierdził, że nie wlutuje nowych na miejsce uszkodzonych, bo jest duże prawdopodobieństwo, że uszkodzi płytę z którą zintegrowane są te wejścia. Tak czy inaczej już wszystko mi gra smile.gif Dzięki!
Pozdr!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.