Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Porównywarka - Skrypt
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
dako-lech
potrzebowałbym skrypt na porównywarkę danych technicznych samochodów, żebym mógł dodawać
kontakt, gg: 8514884, większość czasu na niewidoku siedzę
możliwe, że będzie nagroda, jeszcze nie wiem jaka biggrin.gif
deirathe
Z takim czymś to nie w tym dziale exclamation.gif!!!!!!!!!!!!!!!!
lepiej od razu do giełdy ofert to przenieś!
dako-lech
aha, przepraszam winksmiley.jpg
Cysiaczek
Przenoszę.

Cytat
możliwe, że będzie nagroda, jeszcze nie wiem jaka

Naprawdę? Mówisz, że jak ktoś Ci napisze, to być może będzie z tego coś miał?
ehh szkoda słów.

Zamykam, żeby to flame nie robić.
dako-lech
odnawiam temat, mam do zaoferowania 20-50 zł, więcej na gg
blooregard
Wiesz co, mam inną propozycję dla Ciebie.
Za 50 PLN kupisz jakąś dobrą książkę o PHP (poszukaj np. na Allegro, na tym forum też często pojawiają się wątki dot. sprzedaży używanych podręczniów do PHP)

I sam sobie taki skrypt napiszesz.
sowiq
Ja powiem tak - autor napisał wyraźnie w temacie, że oczekuje na wolontariat, czyli nie ma/nie chce zapłacić. Nie wnikam dlaczego. Na forum często pojawiają się ogłoszenia, że ktoś chce zrobić coś za darmo, żeby mógł dopisać sobie projekt do portfolio/zdobyć doświadczenie. Dlatego je nie widzę nic złego w tego typu tematach.

Pomijam to, że wydaje mi się, że autor akurat tego wątku szuka po prostu naiwnej osoby, która odwali za niego robotę, a on może zapłaci jej 20 zł.
@autor,
jak masz wyskakiwać z taką kwotą, lub pisać, że może dasz coś w zamian, to lepiej napisz od razu, że chcesz za darmo.
Kamil Jura
Wolontariat to wolontariat. Szukanie "Codematki" Teresy. Autor tego tematu po prostu nie płaci za wykonanie.

@dako-lech: nie oferuj tak śmiesznych pieniędzy. Już lepiej wcale nie oferować smile.gif

Nie róbcie śmietniku z tego forum. Co chwila jakiś temat jest komentowany 1-2 zdaniowymi postami, które oceniają innych, a wcale im nie pomagają. Przepraszam za OT, ale proponuję zamknąć i nagradzać odpowiednio takie "wypowiedzi".
ayeo
~Kamil Jura, zauważ, że stosowny tag został dodany przez Administratora forum, a nie przez samego autora!
Kamil Jura
Co ma do tego stosowny tag ? Rozumiem, że admin go dodał i słusznie. Ja nie oceniałem wypowiedzi ani addycji tagu przez Administratora. Przepraszam, ale Cię nie rozumiem.
ayeo
Cytat
Wolontariat to wolontariat. Szukanie "Codematki" Teresy. Autor tego tematu po prostu nie płaci za wykonanie.

Pozdrawiam!
Kamil Jura
Faktycznie smile.gif Dobrze, w takim razie wycofuję swój udział w tym temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.