To mój pierwszy post i jeśli źle trafiłem, to z góry przepraszam i proszę o wyrozumiałość. Ale do rzeczy, mam taki kod:
<?php $_SESSION["logged"] = False; if($przycisk1 == 'Wybierz' AND ($liczba1 == NULL OR $liczba1 <= 0 OR $liczba2 == NULL OR $liczba2 <= 0)) if($przycisk1 == 'Wybierz' AND $liczba1 != NULL AND $liczba1 > 0 AND $liczba2 != NULL AND $liczba2 > 0){ for ($i=1; $i <= $liczba1; $i++) { echo"<br><p style='text-align: right; font-size: 15'>Wymiar ogniwa A$i <input type=\"text\" name=\"$i_wymiarA\" maxlength=\"3\" size=\"1\">"; } for ($j=1; $j <= $liczba2; $j++) { echo"<br><p style='text-align: right; font-size: 15'>Wymiar ogniwa B$j <input type=\"text\" name=\"$j_wymiarB\" maxlength=\"3\" size=\"1\">"; } } if($przycisk2 == 'Wybierz'){ for ($a=1; $a <= $liczba1; $a++){ for ($b=1; $b <= $liczba2; $b++){ } else{ echo"<br>Proszę podać liczbę ogniw zwiększających <input type=\"text\" name=\"liczba1\" maxlength=\"2\" size=\"2\">"; echo"<br>Proszę podać liczbę ogniw zmniejszających <input type=\"text\" name=\"liczba2\" maxlength=\"2\" size=\"2\">"; } ?>
Po podaniu wartości liczba1 i liczba2 i kliknięciu przycisk1 generuje się taka właśnie liczba pól tekstowych, gdzie wpisujemy "Wymiary ogniw A1, A2, A3..." oraz "Wymiary ogniw B1, B2, B3...". Do tego momentu wszystko ładnie. Po wpisaniu wciskamy przycisk2 i teraz chciałbym, aby po prostu wyświetlił mi wprowadzone wcześniej wartości wymiarów A i B (będzie mi to potrzebne do obliczeń). Za Chiny to nie chce działać i wyświetla się tylko ostatni wprowadzony wymiar. Kombinowałem juz na wszelkie sposoby, aż zdecydowałem się to maksymalnie uprościć, aby było czytelne i wrzucić tu - może jakaś mądra głowa będzie wiedziała jak to zrobić? BARDZO proszę o pomoc, to naprawde istotna sprawa.