http://www.urban.marymont.pl/test/index.phpWitam ,
otóż problem mój wygląda tak, gdy naciskam w Nagłówek 2 zaznacza się kółeczko, ale nie chcę się rozwinąć nagłówek, a jeżeli kliknę w kółeczko to rozwija się nagłówek. A Chce , żeby bo naciśnięciu kółeczka i napisu Nagłówek 2, nagłówek się rozwijał. Zauważyłem, że właśnie funkcja <label></label> blokuje rozwijanie. Jeżeli ma ktoś jakieś rozwiązanie na to, proszę postować.
<dt><input id="wniosek" value="zmiana" name="typ_wniosku" type="radio" /><label for="wniosek">Nagłowek 2
</label></dt>
<dd style="margin:5px;;"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="formAgreement2"> <tr><td class="firstType"> <label for="wniosek2">Nazwa:
</label></td><td class="secondCol"><input type="text" name="nazwa" value="" size="25" id="wniosek2" class="textMedium" /></td></tr></table></dd>
<dd style="margin:5px;;"><table cellpadding="0" cellspacing="0" class="formAgreement2"> <tr><td class="firstType"> <label for="wniosek3">Numer:
</label></td><td class="secondCol"><input type="text" name="numer" value="" size="25" id="wniosek3" class="textMedium" /></td></tr></table></dd>
<script type="text/javascript"> // <![CDATA[
new Menu('menu0');
// ]]>