Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MS Office 2007 a 2003
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Szupien
Siemka!! Mam taki problem ja w domu kozystam z MS Office 2007, a wiec moje pytanie brzymi czy jak naucze się obsługiwac na MS Office 2007 to czy tasz bende umiał na 2003?? Nigdy nie kozystałem z 2003 to nie wiem jak wyglada itp. A musze się nauczyc profesionalnie obsługiwac np. Excela. Teraz ucze sie profesionalnie obsługiwac 2007 a jak gdzies spotkam sie z 2003 to sie nie pogubie, podobne to jest jakos??
dr_bonzo
http://images.google.com/images?client=ope...sa=N&tab=wi

Generalnie wszelakie pakiety office to generalnie to samo, co najwyzej gdzie indziej trzeba szukac tych samych funkcji
acztery
albo "tych" funkcji w ogóle nie ma. wiem ze np access sie różni delikatnie w exelu 2007 jest więcej możliwości.
Cysiaczek
Przenoszę do właściwego działu
sztosz
Jak nauczysz się obsługiwać 2007 to pewnie będziesz na początku miał problemy z 2003 bo jest inny (standardowy dla wszelkiej maści programów) system menu. Nie ma tej wstęgi i skróty klawiszowe są inne. Ja przerzucając się z 2003 na 2007 miałem na początku niewielki problemy z przyzwyczajeniem się do nowego interfejsu, ale po pewnym czasie o wiele szybciej pracuje mi się w 2007
nitro18
Office 2007 zmienił się w stosunku do swoich poprzedników. Na początku było trudno było mi się przyzwyczaić ale teraz jestem z niego zadowolony. Poza tym na uczelni u mnie też korzystają z Office 2007 więc jest plusem.
Wykrywacz
Cytat
Teraz ucze sie profesionalnie obsługiwac 2007

lol a czego ty się uczysz profesjonalnie? Gdzie są jakie przyciski? Czy może prędkości w wyklikiwaniu....?
Bo jeżeli pisania w vb to chyba głupi temat... tongue.gif
vokiel
Cytat(Szupien @ 1.12.2007, 12:28:08 ) *
kozystam

Rarytas :
Cytat(Szupien @ 1.12.2007, 12:28:08 ) *
tasz bende

2007 różni się od poprzednich tak, że na początku można czuć się odrobinę zagubionym, ale tylko na początku. Ogólnie opcje, możliwości te same, inne rozmieszczenie menu.

A dodatkowo, co jest b b dobre, zarówno w '07, jak i w '03 jest moduł sprawdzania pisowni, który można wykorzystywać przed umieszczeniem postu na forum, albo w ogóle uczyć się z niego ortografii ;-)
sztosz
Nie zgodzę się, że możliwości takie same. Jednak office 2k7 ma większe i parę rzeczy szybciej i prościej się wykonuje, ale... niewiele osób o tym wie, bo większości zupełnie do niczego to nie potrzebne winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.