Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Gdynia/zdalna] Programista PHP/MySQL/AJAX
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
apivision.com
Chcesz pracować nad nowymi serwisami web2.0? Nie boisz się wyzwań? Znasz PHP/MySQL/AJAX i chcesz się w nich doskonalić?
Nasza firma potrzebuje pracownika pracującego zdalnie nad naszymi projektami w wymiarze etat/pół etatu (do ustalenia).

Wymagania:
  • Dobra znajomość PHP oraz projektowania obiektowego
  • Znajomość zarządzania i tworzenia baz danych MySQL
  • Doświadczenie z Javascript/AJAX (preferowana znajomość prototype.js, script.aculo.us)
  • Angielski na poziomie podstawowym
Inne wymagania:
  • zdolność samodzielnej pracy, samodyscyplina, punktualność i terminowość
  • połączenie internetowe i kontakt przez Skype
  • motywacja do doskonalenia umiejętności
Oferujemy:
  • atrakcyjne wynagrodzenie i praca nad ciekawymi projektami
  • bonusy za zakończone projekty i milestone'y
  • elastyczny czas pracy - pracuj wtedy kiedy jesteś najbardziej efektywny 
Więcej informacji na stronie (po angielsku, bo angielski znać musisz :-) : apivision.com/jobs/php

Oferujemy wynagrodzenie od 2000 zł/rękę w górę - w zależności od zdolności i czasu pracy. Możliwość stałego zatrudnienia na umowę o pracę. Zachęcamy do kontaktu podanego na stronie lub email na apivision[at]apivision[dot]com.

Prosimy o pełne CV + portfolio/wykonane projekty.

Nie dyskryminujemy nikogo w zależności od miejsca zamieszkania - pracuj z domu, tak jak lubisz!

Potrzebujemy Ciebie - razem stworzymy web2.0 made in Poland :-)

Firma apivision.com
Rozewska 18, Gdynia
Tel: 058 742 1238/ Fax: 058 742 1239

itsme
proszę dostosować ogłoszenie do obowiązujących zasad

inaczej zostanie ono skasowane ...
apivision.com
Witam, proszę powiedzieć co mam zmienić w ogłoszeniu, a chętnie je dostosuję.

Oto zasady wg postu na tym forum:

Tytuł ogłoszenia - Temat powinien składać się lokalizacji pracy umieszczonej w nawiasach kwadratowych oraz z nazwy...

Mój tytuł to: Gdynia/zdalna - Programista PHP/MySQL/AJAX

Wymagania - Ogłoszenie powinno jasno formułować wymagania stawiane pracownikowi;

Napisałem w wymaganiach:
- znajomość PHP/MySQL/Javascript w stopniu dobrym + chęć rozwoju.
- znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym
- umiejętność pracy zdalnej

Podałem też adres strony WWW z dalszą informacją.

Oferta - Ogłoszenie powinno również jasno określać warunki pracy oferowane pracownikowi;

Napisałem:
Możliwość stałego zatrudnienia na umowę o pracę. Bonusy od zakończonych projektów i milestonów.

Informacje o wynagrodzeniu - W ofercie musi znaleźć się (choćby słowna) informacja o wynagrodzeniu i charakterze współpracy;

Napisałem:
Oferujemy wynagrodzenie od 2000 zł/rękę w górę - w zależności od zdolności i czasu pracy.

Dane kontaktowe - Konieczne jest podanie danych kontaktowych zlecającego (również informacje o firmie).

Podałem stronę WWW gdzie znajdują się pełne dane firmy oraz adres email. Czy coś jeszcze dopisać?

Firma apivision.com powstała w roku 2003 i specjalizuje się w projektach internetowych - obecnie rozwija dwa zaawansowane serwisy web2.0 i potrzebuje rozwinąć zespół do tych przedsięwzięć, stąd potrzebujemy obecnie dodatkowego programisty PHP - stąd to ogłoszenie.

Jedno ogłoszenie powinno odzwierciadlać jedną ofertę pracy. Jeśli firma posiada kilka ofert na kilka stanowisk każde powinno być opisane w odrębym ogłoszeniu.

Tak też jest - obecnie potrzebujemy jeszcze jednego programisty.

Co więcej napisaliście:

Oferty zawierające precyzyjne informacje o zarobkach (stawki godzinowe bądź miesięczne/roczne widełki cenowe zarobków) będę premiowane w postaci przypięcia oferty.

Podałem w ofercie: Oferujemy wynagrodzenie od 2000 zł/rękę w górę - w zależności od zdolności i czasu pracy.

Nie chcę aby moja oferta została skasowana i chcę znaleźć świetnego pracownika na długoterminową współpracę - nie szukam programisty na jeden projekt ale do stałej pracy i rozwijania serwisów web2.0. Zatem proszę powiedzieć co mam zrobić aby doprecyzować moją ofertę aby była zgodna z regulaminem tego forum. Chętnie dostosuję moją ofertę.

Dziękuję i serdecznie pozdrawiam,

- Michał Śliwiński - właściciel apivision.com
itsme
Cytat(apivision.com @ 3.12.2007, 11:29:48 ) *
Tytuł ogłoszenia - Temat powinien składać się lokalizacji pracy umieszczonej w nawiasach kwadratowych oraz z nazwy...
Mój tytuł to: Gdynia/zdalna - Programista PHP/MySQL/AJAX
[czy muszę coś dodawać ?]
Wymagania - Ogłoszenie powinno jasno formułować wymagania stawiane pracownikowi;
Napisałem w wymaganiach:(...)
Podałem też adres strony WWW z dalszą informacją.
Gdybyśmy nie mieli zasad wystarczy wkleić link ... jednak ludzie któzy tutaj przebywałą chcą mieć wszystko jasne napisane a nie rpzechodzić gdzieś dalej. Ponadto w Pana interesie leży aby takowe ogłoszenie chciało przeczytac jak najwięcej osób ...
Dane kontaktowe - Konieczne jest podanie danych kontaktowych zlecającego (również informacje o firmie).

Podałem stronę WWW gdzie znajdują się pełne dane firmy oraz adres email. Czy coś jeszcze dopisać?
dane firmy ?
apivision.com
OK, zaktualizowałem post, mam nadzieję, że zostanie wyróżniony, gdyż podaję warunki wynagrodzenia. Pozdrawiam serdecznie,

- Michał Śliwiński
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.