Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ukrycie for dev
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Seth
Dzisiaj fora dev zostaly ukryte - dostepne tylko dla developerow.
Ma to zapobiec wykorzytywaniu (podpisywaniu sie pod nimi) naszych pomyslow przez inne serwisy.
hamlecik
łe :? Lubilem sobie czasami poczytac posty na dev bo bardzo poglebialy moja wiedze. A teraz co ja zrobie? :cry:
Seth
Jak ruszy tymczaswa strona php.pl predzej czy pozniej beda artykuly opisujace te zagadnienia, ktore poruszamy na forach dev (i PRO winksmiley.jpg ).

P.S. O postepie prac bedizemy informaowac na forum php.pl
cagrET
nie wiem co o tym myslec :?
przeciez bylo glosowanie ...
62% przeciw 38%
mamy w koncu demokracje czy nie ?
Seth
Niedawno bylo drugie glosowanie i wiekszosc (7:1) opowiadalo sie za tym aby je ukryc.
scanner
Seth: mi tez "coś" wyslij :PPP, a co... Mikołajki są smile.gif
Zepco
Czekamy z niecierpliwością. Szkoda, że ta część forum będzie niedostępna, ale rozumiem, że nie chcecie, aby wasze pomysły były wykradane.

Pozostaje mi tylko życzyć powodzenia. Oby wasz projekt był przynajmniej w 90% tym, co planujecie.
lewy
Na phpbb.com.pl/forum od samego początku fora DEV s.ą ukryte, i tylko my - developerzy mamy do ich dostęp. Żaden użytkownik nie wie, że tkie tematy wogule istnieją. (chyba, że zobaczy na statystyki, bo większość postów jest na forum DEV 8) ) Myślę, że deveoperzy i tutaj powinni mieć "swój świat" bez dostępu dla innych, przecież nie każdy musi wiedzieć jak będzie wyglądał w przyszłości portal :idea:
eXtreme
a można będzie jeszcze np layouty wysyłać?
Seth
Tak. Na gorze masz link do konkursu i tam znajdziesz info gdzie mozna go wyslac.
eXtreme
Tyle, że teraz się założeń nie da przeczytać tongue.gif
Zepco
Cytat

I nie ma też forum na temat przyszłej treści strony.
Junior
wg mnie powinniście nie ukrywać forum for dev ...
lepiej żeby użytkownicy mogli zaglądać i wiedzieć o przyszłym rozwoju php.pl
Ale przecież wszystko zależy od Was !
Pozdr.
Seth
Cytat

Przesune zaraz temat odnosnie zalozen designu.

Cytat

Chodzi Ci o forum php.pl - tresc ?
Zepco
Cytat
Cytat

Chodzi Ci o forum php.pl - tresc ?

Tak.
Seth
I tak osoby spoza dev nie mogly tam psiac, wiec wiele sie nie zmienilo winksmiley.jpg Poza tym tematy z tamtad mogly by rowniez pomoc w pisaniu artow innym serwisom.
itsme
nie wiem jak do konca to jest zorganizowane ale (bylem jedynym glosem na NIE :-():
- niech fora nie beda ukryte niech sa widoczne
- skoro juz zostalem przeglosowany (wiem kto jak glosowal i do odpowiednich osob wyslalem wąglika) to proponuje aby zakac wejscia wszystkim spoza dev ale mniech fora beda widoczne.

Pozdrawiam
DeyV
A to ciekawe - z tym głosowaniem. Wydawało mi sie, że zarzad skłąda sie z 7 osób, a pojawiło sie 7 głosów, a ja nie głosowałem. Przyznawać się, kto to zrobił laugh.gif

edited.
Acha - zdaje się, że to nie tylko zarząd decydował. No cóż... - pojawił się jeszcze jeden głos na nie...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.