Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Gra] Wyścigi na ćwierć mili
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
PawelC
Witam smile.gif
Zna ktoś może jakąś grę komputerową w której ścigamy się na ćwierć mili, przy czym można tuningować swój samochód. Chodzi mi coś w style streel legal racing.
sticker
nfs ? i drug race
PawelC
nfs odpada, w nfs pro street też już grałem sad.gif
strife
W Live For Speed jest taka opcja, bardzo fajny symulator polecam happy.gif
PawelC
Właśnie znalazłem fajny symulator samochodu, a dokładnie bmw m3 challenge ale ma spore wymagania. Tego live for speed właśnie ściągam z netu i zobaczymy co ma ciekawego.
webdice
Cytat(ExPlOiT @ 8.12.2007, 00:27:36 ) *
Właśnie znalazłem fajny symulator samochodu, a dokładnie bmw m3 challenge ale ma spore wymagania. Tego live for speed właśnie ściągam z netu i zobaczymy co ma ciekawego.

Do sklepu, chyba że ściągasz wersję demo. My programiści nie lubimy piratów smile.gif.
PawelC
Oczywiście że wersje demo, jak mi się spodoba to kupie pełną wersję a niema sensu kupywać odrazu pełnej skoro w sieci są dema żeby zobaczyć co i jak. Też jestem programistą winksmiley.jpg i nielubie piratów.
lled3
gdzie mieszkasz snitch.gif

wyjedz noca na ulice i bedzies miec street racing biggrin.gif
ebnott
Hot Rod - tylko juz stara gra, ale jak Ci to nie przeszkadza to polecam
Ace
Może street legal? Kiedyś grałem w tą grę, ścigasz się generalnie po mieście. Sam składasz silnik, części, skrzynie winksmiley.jpg

Full wypas, jak włożysz silnik v12, i slicki. Praktycznie stoisz w miejscu.
PawelC
Ace co do street legal to grałem już w prawie wszystkie jego wersje.
Ace
Kiedyś grałem w tę grę
http://www.playgamesclub.com/online-games/...ug-racer-3.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.