Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak napisać Galerie Filmów i podłączyć to pod własnego Playera na Flashu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
scorpion_1982
Witam szukam jak zrobić coś takiego jak na youtube.com
ale by filmy były przetrzymywane nie na moim serwerze a jedynie odwoływały się do powiedzmy Serwera YouTube lub tym podobnych,
Osoba dodaje link, skrypt wyciąga ścieżkę do filmu flv, oraz screena z pliku, i dodaje go do bazy, oczywiście opis itp. i podpięcie tego do jakiegoś odtwarzacza gotowego flasha, który by to ładnie Odtworzył, wiem że można wrzucać gotowe linki lub Embed do strony, ale mi nie chodzi o coś takiego, parę stron widziałem na tej zasadzie, mieli swoje MPlayery pisane w Flashu, a korzystały z filmów YouTube, GoogleVideo
chce uzyskać coś takiego, tyle że nigdzie nie mogę znaleźć jakichś przykładów lub jakiegoś opisu.

Jeśli możecie mnie naprowadzić będę wdzięczny

Z Góry Dziękuję za pomoc..
drPayton
Zacznij od poprawienia tematu na zgodny z regulaminem, w przeciwnym wypadku temat zostanie zamknięty.

Błędy ortograficzne też przydałoby się poprawić. Polecam słownik

Pozdrawiam!
scorpion_1982
sorrki za błędy śpieszyłem się i tak wyszło

ale już poprawione, jeśli chodzi o temat nie wiem jaki by pasował do tego topicu, zmieniłem na inny bardziej pasujący do pytania.

Jakieś pomysły questionmark.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.