Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.nowyrzym.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
t2039
Witam.
Proszę o ocenę strony www.nowyrzym.pl
Jest to mój najnowszy projekt. Prawie wszystko zrobiłem sam (oprócz skryptów: galerii, walidacji i w kontakcie) smile.gif
Przyznam żę troche nad nim sie napracowałem smile.gif
Uwagi mile widziane.

Pozdrawiam
Tomek
starach
Kod ładny, top mdły jak na mój gust, a menu bez wyrazu.
6.5/10
frickle
Mnie ogólnie się podoba poza:

1. To zdjęcie w topie jakoś się nie komponuje do całej reszty
2. Menu jest do bani. Nic tak nie wkurza jak ci przyciski zaczynają spod myszki uciekać. Zmień kolorek, obrazek, ale nie przsuwaj na boga o 10 px linku po najechaniu mychą

Poza tym OK

Jak dla mnie to 7-8/10
v1ru5
Mi się podoba 9/10
punkomuzykant
wszystko ładne i czytelne z wyjątkiem:
"menu karczmy" - tło trochę paskudzi czytelność a zdecydowanie lepiej czyta się menu pizzy
top całkiem ładny choć zrobiłbym coś z tym zdjęciem w topie
duży minus za krowią czcionkę ;p - na rozdzielczości 1280-1024 jest ładna choć i tak za duża a po przełączeniu 1024-768 mógłbym ją czytać z pozycji jak do TV więc myślę że wszystkie tak jak są - 2 np.
Aha samo menu po przełączeniu rozdzielczości zrobiło sie ogromne i mogłoby posłużyć za tapetę smile.gif
podsumowując jest ok ale zrób coś z rozdzielczością
czachor
Ogólnie ładnie, ale moim zdaniem top i menu do wymiany. Top jest za bardzo "plastikowy", a menu... no właśnie... Nijakie?
nevt
wszystko jest ok...
krytyczne głosy to po prostu zazdrośnicy...
tą mapkę googla w kontakcie to zrób troszkę większą... jest fajna tylko taka malutka że nic nie widać...
oceniam 9/10
powodzenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.