Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Komputerowe przepisywanie nut
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
piechnat
Witam serdecznie. Jestem webmasterem amatorem smile.gif zrobiłem Tacie stronę, aby rozreklamować jego działalność. Będę wdzięczny za jakieś sugestie czy opinie.
Przepisywanie nut
Speedy
W sumie fajne, bo proste. Lubię minimalizm, choć ta strona wydaje mi się jakaś bez wyrazu... Można było dodać na niej np. jakiś akcent muzyczny podkreślający profil działalności lub inne drobne urozmaicenie. Nie przyciąga ona uwagi...
Moli
Proste ale bez życia. Szare, smutne i nie zachęca do oglądania. Kod jest ładny, ale przy linkach mógłbyś użyć list. Przykłady powinny być większe, a w dziale kontakt powinno być więcej danych do kontaktu.
sniezny_wilk
Dlaczego umieszczasz "w3c valid css" skoro Twój css "graph/style.css" nie przechodzi walidacji ? 1 błąd, 4 ostrzeżenia. document.documentElement.offsetHeight -> w .css ? Pierwsze widzę.

Ja też sądzę, że jakoś na stronce za szaro i ponuro, wg. mnie, aż za nadto widać minimalizm smile.gif
piechnat
Cytat
Można było dodać na niej np. jakiś akcent muzyczny podkreślający profil działalności lub inne drobne urozmaicenie.

dodalem kilka nutek w tle i maly gradient

Cytat
1 błąd, 4 ostrzeżenia. document.documentElement.offsetHeight -> w .css ?

to byl expression dla IE6 zeby uzyskac min-height ale juz wstawilem to do JavaScriptu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.