Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design] portal z przepisami kulinranymmi
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
mokry
Proszę o ocenę i ew. propozycje zmian do designu związanego z przepisami kulinarnymi

Adres do designu:
http://gotuj24.pl/index.jpg

Wersja HTML:
http://gotuj24.pl/ver1/
slawny
Przyjemne dla oka. Jak juz mam sie do czegos przyczepic to wyszukiwarka jest w malo typowym miejscu. Ktos moze jej nie zauwazyc :]
Sadu2
Podoba mi się. Faktycznie wyszukiwarka powinna byc gdzie indziej. Ja bym ją umieścił pod REKLAMA W PORTALU. Oraz LOGOWANIE dać nad kategoriami.

Ocena: 8/10
mokry
Jest już dostępna poprawiona wersja pod tym samym adresem. Zapraszam do ponownej oceny.
punkomuzykant
no bardzo ładne tylko jedno ale dwa pytanka
to jest przerobiony cms na potrzeby klienta czy wszystko od 0 do końca robione ?
ile zarabiasz ? hehe
mokry
Jest to projekt własny // nie dla jakiegokolwiek klienta //, który oparty będzie o silnik napisany od podstaw.

Ile zarabiam? Mhm... Wystarczająco winksmiley.jpg
punkomuzykant
pierwsze pytanie było serio - stronka naprawdę ładna to się chwali
drugie pytanie to był oczywiście żart i jednocześnie sugestia że masz perspektywy na kasę smile.gif Powodzenia życzę bo ja dopiero zaczynam
revyag
Te wzorki w tle strony utrudniają czytanie, według mnie powinny być jaśniejsze żeby nie zaciemniały treści. W głównym menu przydałby sie jakiś hover na poszczególnych opcjach, bez tego trochę łyso to wygląda smile.gif
nevt
jeżeli reszta portalu będzie równie dobra - to gratuluję
oceniam 7/10 - w layoucie nie ma się do czego przyczepić...
ale daję -3 za rozsypaną sekcję "Ostatnie artykuły" pod IE6... winksmiley.jpg IE7, FF2 i O9 - jest ok.
mokry
@punkomuzykant: Wole mieć perspektywy na dalsze rozwijanie się a niekoniecznie na kasę. Pracuję już w formie zajmującej się webdesignem jako programista PHP, a grafika... cóż- nie lubię jej zbytnio choć na swoje uroki, które mnie w niej pociągają winksmiley.jpg

@nevt: U mnie pod IE6 sekcja ostatnich artykułów wygląda ok. Wiem, że jest tam troszkę namieszane, ale nie wiem dlaczego zawsze mam problem z marginesami i paddingami, gdy używam * {margin: 0px; padding: 0px;}

Jeśli chodzi o rollover na menu głównym to zastanawiałem się nad tym... Może zrobię jakiś mały efekt blura/rozjaśnienia na tekście, ale flash nie wchodzi w grę. Jakoś osobiście bardzo nie lubię wstawek Flash'owych na stronie. Albo całośc we Flah'u albo nic //poza elementami typu filmy z YouTube// winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.