Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Osoba niepełnosprawna pomocy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
turski84
Dzień Dobry

Jestem na tym forum po raz pierwszy więc proszę o wyrozumiałość.
Nie wiem czy dobrze wybrałem dział ale mam prośbę ::

Chciałbym znaleźć lub poprosić was o pomoc w stworzeniu „” czatu „”.

Zapewne powiecie że napisanie czatu w php to kilka linijek , ale ja nie znam php znam jedynie html.. A czat bym chciał aby był dostosowany dla osób niepełnosprawnych (( możliwość w każdej chwili powiększyć litery ,, możliwość zmiany cyfr i liter w obrazki JPG – na obrazkach by był język migowy odpowiadający danej literze/cyfrze ))

Za wszelką pomoc z góry dziękuje.

Ps : by było fajnie jak by czat był kompatybilny z Word-Press
xbigos
Wszystko wporzo tylko mam jedno pytanie. nie rozumiem dlaczego chcesz w obrazki pchac język migowy.
Powiększanie liter bez problemu zrobić można w JS w php też się da. W tej chwili nie mogę CI pomoc. Jak coś mi wpadnie do głowy to Ci jutro w pracy pomoge.
nospor
Witamy smile.gif

Cytat
Nie wiem czy dobrze wybrałem dział
No wlasnie źle. Ale to nic, od tego są moderatorzy by przenieść. Przenosze
turski84
nospor - przepraszam za błąd , tylko nie wiem czemu umieściłeś mnie w tym dziale skoro tutaj się kupuje i sprzedaje oraz ogłasza się informacje o pracy a ja nie chcę kupić gotowca bo nie mam pieniędzy mając rentę 450 zł ( inwalida )

xbigos - obrazki muszą być poonieważ niektóre osoby w " społeczności " w której żyję znają tylko migowy i braila
mike
Cytat(turski84 @ 10.01.2008, 20:23:52 ) *
(...) tutaj się kupuje i sprzedaje oraz ogłasza się informacje o pracy (...)
W dziale Giełda ofert można też szukać pomocy za friko. Między innymi w dziale Poszukuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.