Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czy jest ktos kto sie zna na php i bazach danych?`
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
fomes
Szukam kogos kto sie na tym zna potrzeba zrobic Panel do serwisu
Jesli sie znasz na PHP jestes w miare tani nie mowie tutaj ze cche to za 50 zł ale cena ma znaczenie. Jestes w tym w miare dobry to mam dla Ciebie zlecenie. Robisz to jak ja chce ustalami termin cene i mamy szybki uczliwy quik deal win win smile.gif
Szczerze powiem najlepiej jak by to był jakis student który chce dorobic sobie. Ale nie koniecznie student jesli zrobisz to za rozsadna cene - czytac uwaznie zeby sie ktos nie przypiepszył ze chce to za darmo mowie o rozsadnej cenie:) to odezwij sie do mnie fomes@o2.pl i najlepiej jak bys pokazał mi czy juz cos takiego zrobiles lub co kolwiek zrobiles:) powiem ze chodzi o serwis turystyczny z noclegami
Pozdrawiam i czekam na info
nevt
daj namiary na rodziców to pogadamy o tym "super quick dealu win win" smile.gif
do zawarcia umowy trzeba mieć pełnię praw... czyli być pełnoletnim... za zobowiązania osób nieletnich odpowiadają ich rodzice... a żeby złapać do współpracy "jakiegoś studenta który chce dorobić sobie" wypada jeszcze opanować nasz język ojczysty przynajmniej na poziomie gimnazjum...
kicaj
@nevt chlopak chce zrobic proste rozliczenie np. ze studentem (tak jak korepetycje), nie mow tutaj o umowach i prawach... bo jest zbedne:)
kosmowariat
Cytat(fomes @ 12.01.2008, 18:21:56 ) *
Jesli sie znasz na PHP jestes w miare tani

Większość "programistów" zrobi to za grosze. PHP ma tą wadę, że jest na tyle prosty że podstawy zna połowa dzieci neostrady (i w dodatku uważają się za programistów)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.