Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zostanę adminem.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Platonow
Chętnie zostałbym adminem forum lub strony www. Znam podstawy html, a poza tym wszytko mozna znaleźć w google cool.gif . Mam dużo czasu, przed komputerem potrafie spędzić kilka godzin bez przerw snitch.gif . Komputery to moje hobby, mam dużo pomysłów i w ogóle na pewno się sprawdzę thumbsupsmileyanim.gif . Tylko dajcie mi się wykazać exclamation.gif . Macie jakieś oferty? Możecie pisać na platonow22@gmail.com , zaglądam tam po kilka razy dziennie tongue.gif .
PS. Do tego tematu na pewno też będę zaglądał przynajmniej raz dziennie. tongue.gif
kicaj
A ja chetnie zostal bym prezydentem RP:)

Cytat
...a poza tym wszytko mozna znaleźć w google...

W sumie tyle wystarczy...

jerry.gif
Platonow
W sumie... to... wolałbym konkretne odpowiedzi z ofetami. sleep.gif
rozny
omg oO...

chcesz zostac adminem serwisu to go sobie zaloz... myslisz, ze wszyscy tak chetnie rozdaja adminow do serwisow, nad ktorymi pracuja, i w ktore wlozyli mnostwo pracy?
nospor
Cytat
myslisz, ze wszyscy tak chetnie rozdaja adminow do serwisow, nad ktorymi pracuja, i w ktore wlozyli mnostwo pracy?
Zebys sie nie zdziwil. Wszyscy to moze i faktycznie nie, ale niektorzy tak:
Temat: poszukujeAdmina na forum

ps: zamykam by skonczyc bzdurne komentarze. Jak ktos bedzie chcial to napisze PW do Platonow.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.