Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer FTP?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
przeemek
Witam

W sieci znalazłem portal(serwer FTP) sam nie wiem jak to nazwać, na którym można założyć własna stronę WWW. Cała procedura przebiega bardzo łatwo. Moje pytanie brzmi czy juz ktoć korzystał z tego portalu i ma tam stronę, panel (administracyjny) własnej strony wygląda ciekawie no i nawet można zrobić prawie profesjonalną stronę WWW, a właściciel jakiejś firmy na pewno był by zadowolony z takiego portalu. Jest do wyboru kilka szablonów stron, ale wiadomo że nie zawsze jest to co byśmy chcieli smile.gif Kod HTML podobno da się uaktywnić mi się jeszcze to nie udało. (ale pracuje nad tym J) miejsce na naszą stronę to aż 1GB beż limitu transferu można w bardzo łatwy sposób przesyłać pliki na nasz serwer. Oto link do portalu --zmoderowane--. Czy ktoś może wie coś więcej niż Ja do tej pory na temat tego portaliku, prosił bym o jakieś info czy warto się w to wgłębiać, czy raczej nie.

POZDRAWIAM
lectric
reklama ?
przeemek
NIE exclamation.gif! to nie była reklama linka umieściłem w celu ukaznia strony nie rekalmowałem je a chciałem uzyskać informacje na jej tema POZDRAWIAM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.