Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [ocena]Strona Klasowa - Technikum elektroniczne
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
b_chmura
Witam
Prosiłbym wasze uwagi na temat tej strony.

Pozdrawiam
Chmura

Edit:
Na razie bez menu, dojdzie wkrótce - pracuje nad animacją.
Fantazyn
Różowy dla strony o technikum ..hm ; ).
Logo: napis "techinkum..." jest mało wyrazisty nawet u mnie na wysokim kontraście i może lepsze by było jakieś mniej rozmyte tło na logo.
Zwiększ spacing między literami, bo trudno się czyta.
Brak pewności, ale wydaje mi się, że "pozdrowienia dla chłopaków ze siłowni" powinno być "..z siłowni".
Ciekawy pomysł z drukowaną płytką jako background : ), ale nie ma ładnego przejścia między obrazkami...

Pozdrawiam : ).
b_chmura
Cytat
Różowy dla strony o technikum ..hm ; ).

Klasa składa sie z samych chłopców ;-)
Będzie opcja zmiany stylów (chyba wraz z topem).

Cytat
Brak pewności, ale wydaje mi się, że "pozdrowienia dla chłopaków ze siłowni" powinno być "..z siłowni".

Żart sceniczny - cytat autora piosenki "turystyczna piosenka" z Idola.

Cytat
Ciekawy pomysł z drukowaną płytką jako background : ), ale nie ma ładnego przejścia między obrazkami...

to jest jeden obrazek.
trucksweb
sciana.gif rozowy -nawet jako zart nie powinien pojawic sie na tej stronie. Co to spowodowalo, jak tylko zaladowala mi sie w przegladarce zamknalem okno i wiecej nie otworze tego adresu.

Jak chcesz zartowac, to sobie zrob rozowy pokoj albo bloga a nie strone klasowa.
LUDZIE co z wami- jakos baaaaaardzo dramatycznie spada poziom stron,projektow,designow, ktore publikujecie na tym forum ! Zastanowcie sie 3razy zanim dacie tu jakies wielkie G.

Nie mowie tu o Twojej stronie- zmien kolor i ujdzie w tlumie, ale o pozostalych z tego tyg sadsmiley02.gif

ps.(mam zly dzien)
b_chmura
hmm zły dzień, trochę po styku i niski poziom satyry.

w poprzednim poście wspomniałem ze klasa liczy samych chłopców więc motyw gejowski (w tym wypadku kolor różowy) ma charakter humorystyczny. Dla takich jak Ty powstanie możliwość wyboru stylów strony by zapobiec wybuchom agresji.
skali
glupoty gadacie tongue.gif jak dla mnie stronka klasa biggrin.gif no moze nie dokonca fajny ten kolor rozowy ale reszta jest OK
Speedy
Wali mnie po oczach kontrast kolorystyczny na Twojej stronie.
trucksweb
i co z tego ze to strona samych chlopakow- to strona klasowa a nie prywatna strona domowa !
Troche kultury nalezy w to wlozyc ! a nie myslec tylko o swoich upodobaniach.

Zmiana szablonow duzo w to nie wniesie- jak ktos jak ja zamknie strone po 3s to watkie by zauwazyl ze jest mozliwosc zmiany styli dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.