Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PWS Manager what the f*** it is?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
james8
Witam,

Korzysałem wcześniej z prostej instalacji PHP (wamp server), teraz chciałem zainstalować sobie PHP manualnie, byłem już w trakcie instalcji i czytam że trzeba uruchomić PWS Manager..... Czy wie ktoś co to do chol*** jest? Proszę o pomoc bo jestem w dołku....
-ado-
Google boli?

http://www.webdiary.pl/modules/manualphp/install.iis.
james8
Dziękuję starszym kolegom programistom, za wyrozumiałość, i za pomoc!!!!!! strasznie dużo zachodu kosztowało napisanie jednego zdania z wyjaśnieniem co należało zrobić.... no comment....
nospor
I czego sie tak pienisz? Mydla zes sie najadł?
Dostales bardzo wyczerpującą odopowiedź, ktora zawiera link z wyjasnieniem po polsku co masz zrobic. Nikt ci nie bedzie robil streszczenia ze strony.

Jedyny problelm to to, ze w linku brakuje na koncu kropki (w zasadzie kropka jest, tylko bbcode wywala ją poza link). Dostaw ją sobie i dostaniesz co trzeba.

A jeśli udało ci sie jednak wczesniej rozszyfrować link i to nadal nie jest to co chciales to opisz problem spokojnie a nie szopki odstawiasz
webdice
Poza tym popraw tytuł na zgodny z regulaminem (brakuje tagu), w przeciwnym wypadku temat zamknę.
james8
ludzie ale dlaczego jest Wam tak ciężko napisać co to za aplikacja PWS Manager? w instrukcji jest tylko napisane że należy skorzystać z tej aplikacji ale co to jest to już nie jest wyjaśnione sad.gif
dr_bonzo
Google ci nie dziala? http://www.google.com/search?hl=en&saf...ger&spell=1
wookieb
Cytat(james8 @ 29.08.2008, 00:32:34 ) *
ludzie ale dlaczego jest Wam tak ciężko napisać co to za aplikacja PWS Manager? w instrukcji jest tylko napisane że należy skorzystać z tej aplikacji ale co to jest to już nie jest wyjaśnione sad.gif

Tak ciężko bo już c... strzela jak trzeba kolejnego idiotę , ktory nie umie korzystać z googli, poprowadzić za rączkę. I nie zachowuj sie jak dzieciak tylko spokorniej.
webdice
Zamykam, proszę o przesłanie na PW poprawnego tytułu, a otworze.
nospor
Cytat
ludzie ale dlaczego jest Wam tak ciężko napisać co to za aplikacja PWS Manager? w instrukcji jest tylko napisane że należy skorzystać z tej aplikacji ale co to jest to już nie jest wyjaśnione
Dostales linka, gdzie masz wszystko wyjasnione, a ty nadal stekasz... blinksmiley.gif

Moze ostrzezenie z moderką dotrze do Ciebie, bo widzę miłe słowa nie docierają

ps: a tematu nie otwierac nawet jak poprawi tytuł smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.