Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP][HTML]Formularz z możliwością wysyłania plików w załączniku
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
besttoolbar
Witam

Proszę bardzo o pomoc. Już dwa dni próbuję zrobić formularz mailowy na stronę, dzięki któremu będę mógł również wysyłać razem z podstawowymi danymi pliki w załącznikach.

Znalazłem w internecie formularz z możliwością wysyłania jednego pliku w załączniku na maila ale jak próbuję powielić go do wysyłania kilku plików coś idzie nie tak. Wiem, że za bardzo nie można tutaj prosić o gotowe rozwiązania ale potrzebowałbym wzór pliku php obsługujący formularz, w którym można wysłać w załączniku więcej niż jeden plik.

Jeżeli ktoś już takie coś pisał to prosiłbym o podanie tutaj odpowiedzi.

Z góry dziękuję
erix
Temat wysyłania plików na serwer był wałkowany już dziesiątki razy; jego rozwiązanie jest nawet w manualu, tylko trzeba poszukać.

Cytat
Znalazłem w internecie formularz z możliwością wysyłania jednego pliku w załączniku na maila ale jak próbuję powielić go do wysyłania kilku plików coś idzie nie tak. Wiem, że za bardzo nie można tutaj prosić o gotowe rozwiązania ale potrzebowałbym wzór pliku php obsługujący formularz, w którym można wysłać w załączniku więcej niż jeden plik.

W klasie phpMailer jest to wszystko rozwiązane.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.