Znalazlem skrypt, ktory nada sie jako przyklad do mojego problemu....
mam stronke... i najpierw chce zeby wykonaly sie wszystkie rzeczy w php, a potem je wyswietlam...i mam problem... otoz mam petle for, ale te wyniki wyswietlaja sie na gorze strony.... chcialbym dane z petli jakos zapisac a potem je wyswietlic... jak mam to zrobic?prosze o pomoc... ponizej petla
<?php for($i=0;$obliczhppostaci > 0 && $obliczhppowora > 0; $i++) { //SZNSA TRAFIENIA //OBRAZENIA //Teraz są z przodu (opis pod kodem) if($szansatrafieniapotwora1 > 55) { $obrazeniapotwora = 0; $obliczhppostaci = $obliczhppostaci - $obrazeniapotwora; } else { $obliczhppostaci = $obliczhppostaci - $obrazeniapotwora; } if($szansatrafieniapostaci1 > 55) { $obrazeniapostaci = 0; $obliczhppowora = $obliczhppowora - $obrazeniapostaci; } else { $obliczhppowora = $obliczhppowora - $obrazeniapostaci; } $tura++; ?> TE RZECZY CHCE ZAPISAC! tzn np. jak jest 5 tur i walka skonczona to chce wyswietlic te 5 tur... jak 20 tur to zapisac 20 tur i potem je wyswietlic.... <tr align="center" bgcolor="blue" > <td> <font color="white"><? <td><font color="white"><? </tr> <?php } ?> ->kod html