Nie, skryptów jest tyle co programistów a napisanie rejestracji/logowania (prostej) to 10 minut roboty.
Prosta rejestracja: dwa inputy, walidacja, zapis do bazy. Proste logowanie : dwa inputy, sprawdzenia w bazie czy jest ktoś o podanym loginie i haśle i przekierowanie na index.php
Watt
17.04.2009, 13:08:24
Wiem, ale chciałbym sobie ułatwić pracę (jestem przedszkolakiem jeśli chodzi o php )
slawny
17.04.2009, 13:15:13
To ja ci ją utrudnie i Ci gotowca nie napisze, zapewne jak wielu innych użytkowników. Jak byś cokolwiek spróbował napisać, przedstawił to nam i napisał że masz problem to może....
A ja napiszę I będę żył nadzieją że on sobie przeanalizuje ten kod, i rozbuduje sam do własnych potrzeb..
Watt
17.04.2009, 13:28:00
@UP - Oczywiście, że przerobie, bardzo Ci dziękuję za skrypt.
Watt
17.04.2009, 13:51:54
Witam mam problem z zapytaniem do mysql.
Kod
id int(11) NOT NULL auto_increment, login varchar(50) NOT NULL, haslo varchar (40) NOT NULL, PRIMARY KEY (id)
zwrócił mi
Kod
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja #1064 - Something is wrong in your syntax obok 'id int(11) NOT NULL auto_increment, login varchar(50) NOT NULL, ' w linii 1
Nie działa bo zapytanie jest całkowicie błędne i jest czescia zapytani tworzacego nowa tabele. A ponieważ jest to czesc to musisz znalezc jego reszte a my ci jej nie znajdziemy bo nie wiemy gdzie szukac.
Watt
17.04.2009, 14:04:34
Okej.
Jeśli można to proszę moderatora o połączenie tych tematów. Tak, usunąłem bo to był trochę inny problem - innego typu.
Pozdrawiam.
DREEMus
17.04.2009, 14:36:55
To wyślij nam potem po przeróbkach
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.