Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [CSS][ROZW.] Dziwny problem z wyswietlaniem zawartosci
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
5k7
Wiec tak:
U mnie na kompie wyświetla stronę dobrze na serwerze nie. Używam jednego pliku stylu. Wszystkie strony i podstrony działają bez zarzutu. Nie ma mowy o złej składni czy literówce - kopiowanie + wszystkie elementy wyświetlane są w trybie standardów. Sprawdzone validatorem W3. Plik CSS wazy 29 914 bajtow. Wpisy div dotyczące tej strony są na ostatniej pozycji. Wpadłem na pomysł, że może plik jest za duży i ucina go w którymś tam miejscu. W każdym bądź razie nic to nie dało. Dodam że w ogóle nie łapie div'a - nie jest to np. tylko brak tła lecz całości - literki nie są formatowane w żaden sposób. Ma ktoś może jakiś pomysł / miał podobny problem ?
mike
cache
Poza tym bez adresu to możemy sobie tylko gdybać.
5k7
Sprawdziłem na IE i wyświetla się prawidłowo tylko button gdzieś tam przeniósł w inna stronę. Na firefox'ie bez zmian.

Jak odpale z localhost to smiga bez problemu na firefox'ie i na IE

Dzięki za poświęcony czas. Serwer się przestał na mnie złościć i wyświetla juz wszystko prawidłowo. Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.