Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: mega paint
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Spawnm
Witam ,
na imię mam Paweł a dziś jest wspaniały dzień , nie z powodu ładnej pogody , nie z powodu dnia wolnego od pracy !
Dziś jest wspaniały dzień bo to twój dzień , twój i twojej przyszłości w zawodzie grafika exclamation.gif
Mam do zaprezentowania nowy super program graficzny 'Mega Paint' exclamation.gif!
Wiem , wiem nie możecie się doczekać aż będziecie mogli go wypróbować , a ja nie mogę się doczekać aż go wypróbujecie !
Dlatego wchodźcie i testujcie !
Ten program to nowy lepszy świat dla grafików haha.gif

(może się chwile ładować)

a na serio to bawiłem się dziś w jquery i przy okazji coś takiego napisałem dla zabawy smile.gif
Fishu
Pomysł nie jest zły, jest już taki photoshop przez przeglądarke winksmiley.jpg. Przypomina mi to edytor herbu z jakiejś gry (nie pamiętam nazwy). Jak by można było wybrac grubośc ołówka, więcej kolorów (jakaś paleta) to by było cudo biggrin.gif

P.S. Zrób cos z tymi div'ami, lub wstaw je w osobną ramkę, bo masakrycznie wygląda źródło tongue.gif
wookieb
Pomysł 1/10 nieprzydatne w takiej formie
Wykonanie 0/10 wiesz, że jesteś kolejnym naśladowcą nauczycieli jquery z kompletnie idiotycznymi pomysłami które nie mają kompletnie zadnego praktycznego zastosowania?
Wygląd 2/10 dobrze zorganizowane ale powiem, że jest możliwe uzyskanie jednopikselowego diva, który zwiększy możliwości, rozdziałke twojego "photoshopa".

A tak ironicznie mówiąc to bardzo brak mi filtrów.

//DLA CZYTAJĄCYCH. Nie tępie jquery ani jego dodatkowych skryptów, lecz pomysły które są kompletnie żle wykonane i bezsensowne jak na 21 wiek.
webdice
Jedna uwaga co do funkcjonalności, rysować powinienem gdy mam wciśnięty lewy przycisk myszki.

EDIT: Nie wiem jaki kolor jest zaznaczony.
Spawnm
//Wykonanie 0/10 wiesz, że jesteś kolejnym naśladowcą nauczycieli jquery z kompletnie idiotycznymi pomysłami które nie mają kompletnie zadnego //praktycznego zastosowania?

Wookieb, trochę poczucia humoru winksmiley.jpg
devnul
Cytat
trochę poczucia humoru winksmiley.jpg
to daj w dziale humor a nie oceny
sowiq
Jak widzę taki skrypt, to się uśmiecham. Ale jak zaglądam w źródło strony, to przestaję się śmiać. Takie coś i bez jQuery można zrobić w 15 linijkach JS.

Dla porównania dam coś takiego.
mls
Ja zaś dorzucę tylko coś takiego...
Nh2003
Oprócz tego co zostało wyżej napisane - przy zamykaniu w FX 3.0.10 zakładki z tą stroną zawiesza mi przeglądarkę. Czyszczenie tempa/ciastek nic nie zmieniło. Z dodatków mam adblocka i firebuga.
nieraczek
Mi zawiesza przeglądarkę FF jak wejdę na tę stronę z wykresami funkcji sowiqu.
Fishu
Spawnm, nie wiem czemu niektórzy są tak negatywnie nastawieni ku temu projektowi. Moim zdaniem, dział oceny nie ma zamiaru zniechęcac ludzi do tworzenia tego typu uczą, w końcu uczymy się na błędach. Gdybyś ustawił, by js generowało te wszystkie div'y (lub je pobierało z pliku, jak wolisz), to przeglądarka by się nie zacinała przy wyłączaniu winksmiley.jpg. Może i pomysł jest bez przyszłości (kto w tych czasach wolałby otwierac przeglądarke, wpisywac adres skryptu i coś mazac zamiast użyc bardziej profesjonalnego programu) winksmiley.jpg
Spawnm
Fishu , ten pomysł z założenia miał być bez sensowny winksmiley.jpg
W ten sposób można się odstresować po godzinach prawdziwego programowania smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.