Postanowiłem napisać post, ponieważ mam niemały problem ze swoim serwerem IIS 6.0. Zainstalowałem Windows 2003 EN, potem SP3, do tego dodatek FastCGI + PHP 5.3. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że żaden, ale to żaden skrypt PHP nie chce się wykonać w całości prócz tego z funkcją phpinfo();. Praktycznie przy każdym skrypcie widzę komunikaty typu: "PHP Notice: Undefined variable: bordr in C:\Inetpub\wwwroot\chat\classes\genstuff.php on line 24 PHP Fatal error: Cannot access empty property in C:\Inetpub\wwwroot\chat\classes\genstuff.php on line 24", i tym bardzo podobne. Chciałem założyć sobie mini chat osiedlowy, a serwer wyświetlił mi prawie całą zawartość skryptu... Jeżeli chodzi o konfigurację IIS, w inetmgr, w WebServiceExtension dodałem dwie pozycje: FastCGI ze ścieżką C:\Windows\System32\inetsvr\fcgiext.dll oraz PHP ze ścieżką C:\PHP\php.exe + C:\PHP\php-cgi.exe. We właściwościach witryny również dodałem rozszerzenie .php ze ścieżką interpretatora: C:\PHP\php-cgi.exe. Naprawdę już nie wiem co począć, aby to działało

Z góry dzięki.
Już nawet phpinfo nie działa bezbłędnie, pojawia się w stopce: "PHP Warning: phpinfo() [function.phpinfo]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Paris' for '2.0/DST' instead in C:\Inetpub\wwwroot\info.php on line 2 ".
Dodam tylko, że zupełnie się na tym nie znam, proszę o wyrozumiałość.