Mam taki oto formularz :
<html> <head> <link rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" href="css/style.css" /> </head> <body> <div id="adminform"> <form action="admin_panel.php" method="post" ENCTYPE="multipart/form-data"> <div> <label>Wybierz kategorie <select name="kategory"> </select> </label> </div> <div> <label>Wstaw obrazek <input name="image" type="file"> </label> </div> <div> <label>Wpisz tytuł <input name="title" type="text"> </label> </div> ...... itd
Jak widac zalaczam tutaj plik css o sciezce dostepu css/style.css, tam tez znajdue sie plik css ktory wyglada tak :
html, body { background-color: #fff; color: #000; margin: 0; padding: 0; } #top { width: 780px; } #NAGLOWEK { background-color: #888; } #MENU { width: 150px; float: left; overflow: hidden; background-color: #ccc; } #adminform { background: blue; color: red; border: 1px solid gray; }
No ale niestety, formularz wyglada tak samo jak przed zalaczeniem go do pliku html, co dziwne, pod ten sam plik css mam podpiety inna strone w ktorej normalnie widac style nawet mimo tego ze usune caly plik !
Sprawdzalem, i sciezki do pliku css w naglowku dokumentu sa zdefiniowane prawidlowo i istnieje tylko jeden plik css dla tego projektu.........wiec nie wiem co jest nie tak a przegladam to juz dobre 40 min......