Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: uprawnienia webmastera
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
mj_misza
Witam,
Czy osoba zajmująca się tworzeniem stron internetowych musi posiadać wymagane wykształcenie?
Czy w momencie sporządzania umowy muszę wymagać od niego okazania kwitów/papierów czy tylko wystarczy portfolio?
Strona internetowa będzie tworzona dla administracji samorządowej. Osoba ta ma w swoim portfolio kilka dobrze zrobionych stron i także cena jest bardzo dobra.
Generalnie chodzi czy inspektorzy Regionalnej Izby Obrachunkowej tzw. RIO nie doczepią się, aby osoba, która zrobi stronę posiadała wykształcenie w tej branży?
pozdrawiam
vokiel
W przypadku zlecenia nie interesuje Cię wykształcenie, a umiejętności, doświadczenie. W przypadku podpisywania umowy z firmą też nie masz wykształcenia drugiej strony.
Co innego, gdybyś zatrudniał w urzędzie kogoś na umowę o pracę.

Poza tym, jakie to miałoby być wykształcenie? mgr tworzenia aplikacji internetowych? Znasz jakiś kierunek w kraju, który "produkuje" webmasterów? Bo ja nie smile.gif
mj_misza
Przyznam, że uważam tak jak ty vokiel tylko musiałem upewnić się czy tak samo rozumuje potwierdzić informację mojej księgowej (skarbniczce), która zawsze sieje panikę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.