Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Gdzie mam wpisac adres email
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bambolo
Witam serdecznie mam mały problem pobrałem z sieci dany scrypt zainstalowałem i niby wszystko ok ale pojawił sie problem z wysyłaniem email sad.gif a dokładnie nie wysyła w opisie instalacyjnym jest cos takiego

How to Change the Email Address on the Contact Forms?

in both "contactus.php" find, "EMAIL ADDRESS" and simply enter in your e-mail address

ale ja tam nic takiego nie widze sad.gif z uwagi na to ze plik jest wielki a nie weiem gdzie szukac pozwoliłem sobie go cały przesłac w formie txt smile.gif

jak by kto powiedzał gdzie tam dopisac adres byłbym wdzieczny

Oto plik

http://imagehotlink.org/plik.txt

Serdecznie pozdrawiam
Pawel_W
heh, wystarczyło dać ctrl+f i wpisać @

1. $email['to'] = "brabusek@gmail.com";

nie wiem która to linia bo otworzył mi się notatnik winksmiley.jpg
bambolo
No to jest mój i nie działa i to chyba nie jest ta linia sad.gif dodam ze serwer wysyła maile z innego scryptu
Pawel_W
  1. if (mail($email['to'],$email['subject_prefix'] . $_POST['subject'], $message, "From: " . $_POST['email'])) {
  2. header("Location: ../results.php");
  3. }

na prawdę nie ma innej opcji i to musi być ta zmienna, możesz zmienić sobie w tej linijce
  1. if (mail(TWÓJ EMAIL,$email['subject_prefix'] . $_POST['subject'], $message, "From: " . $_POST['email'])) {
  2. header("Location: ../results.php");
  3. }
Armstrong
A skąd próbujesz wywoływać skrypt localhost? Czy Hosting?

Edit: już przeczytałem Twój edit i wiem że inne wysyła.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.