Mam maly klopot z formularem i po wielkim kombinowaniu formularz "PRAWIE" spełnia swoj cel. Niestety tylko prawie:/
Otórz mam formularz i w nim liste rozwijana "<select>" w ktorej jak wybiore ilosc z listy np. 2 to mi sie odsieza strona i pokazuje mi dwa pola do zaznaczania plikow (te pola pokazuja sie dopiero po wybraniu jakiejs ilosci - czyli odswierzeniu strony). Jesli wybiore 5 to bedzie to 5 pol, itd. To dziala mi dobrze tylko problem w tym ze jak wcisne przycisk "wyslij" to mi odswieza jeszcze raz strone i te pola do zalacznia plikow znikaja i dopiero jak za drugim razem klikne "wyslij" to strona wysyla sie n podany adres. Nie wiem jak mam sobie z tym poradzic zeby po nacisnieciu "wyslij" odrazu mi wyslalo dane na podana strone - zeby mi nie odswiezalo jeszcze raz strony.
formularz :
kod w php :
{ { $fotopage->tassign['akcja'] = "?page=a_zmien_fotki&aoc=zmieniono_".$_smol_letter."&pid=".$_GET['pid']."\""; //exit; } else { $fotopage->tassign['akcja'] = "?page=a_zmien_fotki&aoc=zmien_".$_smol_letter."&pid=".$_GET['pid']."\""; $fotopage->tassign['dodaj_zdjecie'] = ""; { for ($b=1;$b<=$_POST['ilosc_foto'];$b++ ) { $fotopage->tassign['dodaj_zdjecie'] .= "Dodaj :<input type=\"file\" name=\"foto".$b."\" class=\"buttonstyle\"><br><br>"; } } } }
ten kod w php tylko w takiej postaci mi dziala - jak probowalem go troche pozmieniac to zamiast akcja = "?page=itd" wyskakuje mi {$akcja}
ma ktos jakies pomysly

pozdrawiam