Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript]Przeróbka zegarka graficznego na wielostrefowy
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Bulioner
Witam

Chciałbym uzyskać 2 zegarki z tej strony: http://webmaster.helion.pl/kurshtml/skrypt/zegargif.htm. Jeden pokazywał by aktualną godzinę a drugi cofniętą o 6h (czas NY). Szukałem gotowego rozwiązania ale nie znalazłem nic co by mnie interesowało. Najbardziej pasuje mi ten zegarek ale nie mam pojęcia jak to przerobić by wyświetlało mi 2 strefy czasowe. Może ktoś z was podpowiedział gdzie coś dopisać.

Pozdrawiam:
Bulioner
Mephistofeles
Czytałeś chociaż kod tego zegarka? Podpowiem, że trzeba odjąć 6h od czasu z serwera.
Bulioner
Ok. Sprawa z strefami czasowymi rozwiązana ale jak zrobić żebym mógł wyświetlić oba (normalny i z przesuniętymi godzinami) na jednej stronie. Odnosząc się do postu wyżej. Jestem laikiem jeśli chodzi o jave. Kiedyś tylko uszczknąłem kawałek C#/C++ więc moje umiejętności programowania są nikłe smile.gif
Mephistofeles
Gdzie ty tu Javę widzisz? JavaScript nie ma nic wspólnego (poza nazwą) z "normalną" Javą!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.