Oto index mojej strony
index.php
<?php include_once"inc/header.php" ?> <div id="tpage">@@ </div> <?php include_once"inc/menu.php" ?> <div class="page_header">@@> </div> <div class="page"> <?php ###Tutaj powinno się wszystko wyświetlać po wybraniu z menu lub otwartej tutaj listy tematów.### ?> </div> <?php include_once"inc/add_art.php" ?> <?php include_once"inc/footer.php" ?>
Poniżej menu.php, które wyświetla kategorie jako menu linków, przypisałem im również id i posortowałem według kolejności w jakiej byłyby one wyświetlone na forum IPB3.
menu.php
<?php //Baza danych include"inc/mysql_access.php"; //Wyświetlanie menu $mysql = "SELECT name, id FROM forums WHERE parent_id IN (4) ORDER BY position ASC"; $wykonaj = @mysql_query($mysql) or die('<br />Niepoprawny wiersz bądź kolumna<br />'.mysql_error()); echo '<div id="nav"> <dl> <dt>Kategorie</dt>'; { } echo '</dl> </div>'; ?>
Teraz moje pytanie w indexi.php mogę umieścić następujący kod
//-----------------------------------------Wyświetlanie Artów------------------------------------------- include"inc/mysql_access.php"; $mysql = "SELECT t.title, p.post FROM posts p JOIN topics t ON p.topic_id = t.tid WHERE t.forum_id IN (11) AND p.author_id IN (2)"; $wykonaj = @mysql_query($mysql) or die('<br />Niepoprawny wiersz bądź kolumna<br />'.mysql_error()); { echo '<tr><td style="background: #ccc; padding: 5px 5px 5px 5px;">'. parsebbcode($wiersz[0]) .'</td></tr>' . '<tr><td style="background: #e4ebf2; padding: 5px 5px 5px 5px;">'. parsebbcode($wiersz[1]) .'</td></tr>'; }
Spowoduję, to wyświetlenie postów z tytułem (oczywiście konkretnych gdyż parametry są wypełnione).
W jaki sposób muszę zrobić tak by, jeżeli kliknę w menu jakikolwiek link on wyświetli mi w indexie odpowiedni spis tematów z danej kategorii => następnie jeżeli kliknę odpowiedni temat, to wyświetli się jego pełna zawartość.
Pozdrawiam