Mam kilka problemow z strona ktora robie optykbartek.pl, po pierwsze czy mozna zmusic mape googli wstawiona na strone aby sie walidowala klik, i tak samo CSS, ale zalezy mi na walidacji CSS3 z dodatkowymi opcjali dla roznych przegladarek klik. wiem. ze są tam też dwa dodatkowe błendy.
Dalej, jak zmusic wszytskie przeglaraki do "ładnego" wyswietlania strony. W chrome i operze wszytsko jest znakomicie w FF dodatkowa czcionka juz nie wyglada tak wspaniale, IE to ogolnie zenada.
Testowalem sobie an wirtualnej maszynie, i efekt jest jaki jest. Moze jest w Windows jakas czcionka podobna do tej, ozdobna ktora by sie nadawala. Tutaj uzylem CSS3 i wczytalem czcionke z serwera.
@font-face{ font-family: 'BrushScriptStd'; src: url('BrushScriptStd.otf') format('truetype'); }

I na koniec obrazek okularow, nie potrafie go rowno ustawic, podzieliłem go na trzy czesci ile po pierwsze nie moge ich rowno zlozyc, po drugie obrazek jest w przewijanym polu, jak wymusic na nim statycznosc, ale nie moze on sie rowniez laczyc z tekstem.

Z gory wielkie THX