Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]Pozycjonowanie strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
hieroshima
Witam, mam pytania do doświadczonych pozycjonerów winksmiley.jpg zarejestrowałem swoją strone w googlach mam mape strony już sprawdzoną przez google i plik roboots.txt po jakim czasie moja strona w ogóle będzie widoczna jak wpisze w wyszukiwarke cały adres swojej strony? Drugie pytanie to jak najlepiej wypozycjonować swoją strone? Dodałem ją do kilku darmowych katalogów stron, mam dobrane odpowiednie słowa kluczowe w metatagach, mam poprawny kod xhtml/css sprawdzony przez validator, poprawną mapę strony. Co jeszczę mogę zrobić żeby dobrze ją wypozycjonować?
krzysztof_kf
Witam google indeksuję stronę w przeciągu 2 tygodni różnie z tym jest czasem robot szybko ci zaindeksuję jeśli chcesz dobrze wypozycjonować stronę to dobrze robisz że katologujesz są różne sposoby zdobywać wartościowe linki , żeby strona miała przyjazne linki nie typu page=2, tylko nazwa_postu , odpowiednia treść im więcej treści tym lepiej to trzeba na to trochę czasu pozdrawiam .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.