Loguje sie->jestem zalogowany->klikne np. zaklade w menu programy , bum nie mam zadnych opcji, jestem wylogowany.
Dodam ze w kazdym pliku mam session_start(); .
Co wiecej , zeby stracic sesje , wystarczy refresh(lub enter w urlu czyli to samo...).
Probowalem tez cos takiego w kazdym pliku dac:
}else{ //a tutaj jeśli nie jesteś zalogowany } ?>
Ale na marne mi to wyszlo.
A tutaj skrypt logowania:
?php // laczenie z baza danych i wybor bazy danych { $username = $_POST['username']; } { } else { echo '<form action="" method="post"> <div class="lewo2">Username:</div><div class="prawo2"><input type="text" name="username"></div> <div class="lewo3">Password:</div><div class="prawo3"><input type="password" name="password"></div> <div id="dol"><input type="submit" value="Zaloguj"></div> </form>'; exit; } $query = "SELECT id FROM `rejestracja` WHERE `uzytkownik` = '".$username."' AND `haslo` = '".$password."'"; { } else { $_SESSION['zalogowany_user_login'] = $username; $_SESSION['twojehaslo_to'] = $password; $_SESSION['enejczUserId'] = $result[0]['id']; // tresc dla zalogowanego uzytkownika } ?>
Użeram sie z tym problemem juz prawie tydzien , zalozylem temat na innym forum , ale nie wiedza co moze byc przyczyna , dodam ze uzywam vertrigo najnowszego.