$headers = "MIME-Version: 1.0\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=ISO-8859-2\n"; $wiadomosc="<html> <head></head> <body> ".raport_dzienny()." </body> </html>"; }
więc w czym tkwi błąd ?
$headers = "MIME-Version: 1.0\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=ISO-8859-2\n"; $wiadomosc="<html> <head></head> <body> ".raport_dzienny()." </body> </html>"; }
function raport_dzienny(){ if($_POST['dzien']<10){$dzien="0".$_POST['dzien'];}else{$dzien=$_POST['dzien'];} if($_POST['miesiac']<10){$miesiac="0".$_POST['miesiac'];}else{$miesiac=$_POST['miesiac'];} $data="$dzien/$miesiac/".$_POST['rok']; db_connect(); produkty.nazwa, produkty.cena FROM zakupy LEFT JOIN produkty ON zakupy.towar=produkty.id WHERE zakupy.status='Przekazano' ORDER BY zakupy.klient"); $wiadomosc=""; $suma=0; if($pokaz[0]!=$_POST['ostatni']){ if($suma!=0){$wiadomosc.="<tr><td colspan=2 style='color:green; text-align:center'> W sumie do zapłaty $suma</td></tr></table>";} $wiadomosc.="<table border=0 style='font-size:14; margin-bottom:10; margin-top:10; border-width:1px; border-style:solid' width='50%' align=center> <caption style='background-color:white'><i>$pokaz_uzytkownika[0] $pokaz_uzytkownika[1]</i> <b>[$pokaz[0]]</b> zamówił:</caption><tr>"; $suma=0;} else{$wiadomosc.="<tr>";} $wiadomosc.="<td><i>$pokaz[1] sztuk</i> \"<u>$pokaz[3]</u>\"</td> <td><i>W dniu $pokaz[2]</i></td> </tr>"; $_POST['ostatni']=$pokaz[0]; $suma+=$pokaz[1]*$pokaz[4]; } if($suma!=0){$wiadomosc.="<tr><td colspan=2 style='color:green; text-align:center'> W sumie do zapłaty $suma</td></tr></table>";} return "$wiadomosc"; }
$headers = "MIME-Version: 1.0\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=ISO-8859-2\n"; $wiadomosc="<html> <head></head> <body> ".raport_dzienny()." </body> </html>"; $wiadomosc = htmlspecialchars_decode($wiadomosc); }
$headers = "MIME-Version: 1.0\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=ISO-8859-2\n"; $wiadomosc="<html> <head></head> <body> ".raport_dzienny()." </body> </html>"; $wiadomosc = htmlspecialchars_decode($wiadomosc); }
też nie działa jak powinno ... w ustawieniach outlooka sprawdzałem i raczej nic nie powinno blokować wyświetlania wiadomości w HTML'u ... poza tym jak mi przychodzi SPAM to często właśnie w HTML'u ... i jedynie obrazki się blokują ale ja nic takiego nie mam ...
też nie działa jak powinno ... w ustawieniach outlooka sprawdzałem i raczej nic nie powinno blokować wyświetlania wiadomości w HTML'u ... poza tym jak mi przychodzi SPAM to często właśnie w HTML'u ... i jedynie obrazki się blokują ale ja nic takiego nie mam ...