Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][HTML][PHP]Źródło forum oraz Problem ze stylem w phpbb2
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bulterier
Witam.
Otóż mam taki problem. Pobrałem styl do phpbb i zainstalowałem. Styl ten posiadał swój własny banner no więc zmieniłem go na swój własny. No i teraz problem, gdy zmieniłem baner na nowy pod bannerem zniknęły opcje takie jak: wyloguj, zaloguj, rejestracja. Nie wiem jak zrobić żeby znowu te opcje się pojawiły.
No i teraz drugie pytanie torche głupie. Jak mogę wejsć do źródła całej strony lub całego php, żeby tam sobie zmieniać w tym źródle, no wiadomo normalnie pisać komendy itp.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam.

Halo odpowie ktośquestionmark.gif
gigzorr
Troche kreatywnosci.
Po 1 , wroc do starego bannera jak ty to nazywasz i zobacz czy ci powrocily opcje , bo watpie , ze jak podmieniles banner/logo to znikly opcje.Popatrz w stylach , a za menu jesli sie nie myle to cos w jezykach musisz popatrzyc w folderach , albo na google poszukaj a znajdziesz.

Cytat
No i teraz drugie pytanie torche głupie. Jak mogę wejsć do źródła całej strony lub całego php, żeby tam sobie zmieniać w tym źródle, no wiadomo normalnie pisać komendy itp.

A tego nie rozumiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.