Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML]Jak zrobić na forum, żeby nieprzeczytane tematy otwierały się w nowych kartach?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
GosiaR
Witam wszystkich.
Prowadzę taką stronkę (na tnb (.npx) jeśli to ma jakieś znaczenie).
Tam jest między innymi forum. Czy da się zrobić coś (np. jakiś "guziczek") żeby wszystkie nieprzeczytane tematy otwierały się w nowych kartach albo coś w tym stylu? Bo HTML znammniej niż podstawy i to co znam nie wystarcza na coś takiego. A może to trzeba czymś innym niż HTML? Proszę o pomoc i z góry dzięki!
krzysztof_kf
Gosia w samym html zrobisz tylko statystyczną to już trzeba umieć co najmniej PHP hmmm tnb ? to jest chyba hostingu forum .
GosiaR
a to PHP to trudne jest? biggrin.gif
bo zależy mi żeby coś takiego zrobić do końca wakacji smile.gif

"To jest chyba hostingu forum"
Czyli że co? ._o
kapuch
Cytat(GosiaR @ 8.07.2010, 22:31:11 ) *
a to PHP to trudne jest? biggrin.gif
bo zależy mi żeby coś takiego zrobić do końca wakacji smile.gif

To jak sie wezmiesz od zaraz to zdarzysz smile.gif
Zalezy jaka pojetna jestes smile.gif
Mialas kiedys stycznosc z programowaniem? obojetnie w jakim jezyku, bo jesli tak to bedzie jeszcze latwiej.
Oczywiscie nie mowie tutaj o html czy css bo to nie programowanie ohmy.gif
krzysztof_kf
Cytat(kapuch @ 8.07.2010, 22:33:28 ) *
Mialas kiedys stycznosc z programowaniem? obojetnie w jakim jezyku, bo jesli tak to bedzie jeszcze latwiej.

Chyba u mnie tylko język polski ...

Gosia jeśli to jest skrypt forum tzw udostępniany przez firmę u której hostujesz za friko forum i stronę www to wątpie że można ingerować w kod forum .
GosiaR
Hmmm...
Czyli, że nie da się zrobić sad.gif
No trudno. Ale dzięki wielkie smile.gif
kapuch
Cytat(krzysztof_kf @ 8.07.2010, 22:37:12 ) *
Chyba u mnie tylko język polski ...

smile.gif
Cytat(GosiaR @ 8.07.2010, 22:20:55 ) *
Czy da się zrobić coś (np. jakiś "guziczek")

Faktycznie glupie pytanie zadalem.

Gosiu: Jesli prowadzisz swoja strone, to tak czy siak PHP Ci sie przyda, a skoro sa wakacje, to mozesz wieczorami sie pouczyc.
Kup sobie ksiazke i czytaj winksmiley.jpg

PS. Mam nadzieje, ze nie poczulas sie urazona - takie glupie zarciki winksmiley.jpg
GosiaR
Oj tam, nie tylko polski ;p
Jeszcze 3 obce ;p
Ale to już chyba jest troszkę poza tematem ;p
topik53
gosiu... to nie jest dobry pomysł ;] jeżeli forum się rozwinie, i dajmy na to będzie 10000 nowych tematów to uważam że firefox nie da sobie rady
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.