Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] ocena strony
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
raak07
Cześć

Proszę o opinię Kliknij Tutaj!

Pozdrawiam
Damonsson
Puste DIVy
CSS nieosobno
Po wejściu czekałem parę sekund, aż załaduje się tło poniżej headera, jednak go nie ma ;P
Menu mi się nie podoba, czemu? Sam nie wiem

Z plusów:
Podoba mi się favicon.
askone
Hej

Pierwsze co mnie uderzyło to tragiczna szata graficzna - widać, że grafikiem nie jesteś winksmiley.jpg (zresztą ja także). Jeśli nie masz zdolności graficznych skorzystaj z jakiegoś gotowego i darmowego szablonu.

Uwagi:
  • informacja o błędach w wypełnieniu formularza całkowicie niewidoczna
  • brak informacji zwrotnej o wysłaniu wiadomości lub wystąpieniu błędu
  • rozważ zmianę kodowania na UTF-8
  • w trakcie wpisywania tekstu wiadomości, mimo iż wyświetlana jest poprawna liczba pozostałych znaków, generowany jest błąd js: pole is undefined...
  • z jakiego powodu część definicji css umieściłeś w pliku a część jako blok inline bezpośrednio w kodzie?
  • i znowu style - skoro masz zdefiniowane #id lub clasy dlaczego wykorzystujesz atrybut "style" bezpośrednio w kodzie. Wszystkie style przenieś do pliku zewnętrznego

Ok - to aktualnie tyle.... Sporo nauki przed Tobą winksmiley.jpg
raak07
Cześć
Dziękuję za opinię i uwagi.
Pozdrawiam
thomson89
Ja dodam jeszcze coś od siebie. Podziel główny obrazek, powiedzmy na 4 części i je dopiero wczytuj ponieważ długo się wczytuje.
Magic Hereos
Korzystasz z mod_rewrite czy do każdego artykułu robisz osobny plik?; p Lepiej wszystko w bazie trzymać ;]
gszesiek
"Nie czyń zła, aby cię zło nie pochłonęło.
Odstąp od nieprawości, a ona odstąpi od ciebie. "

To już nie ma przyjemniejszych cytatów na przywitanie?

Zmień (przerócool.gif także obrazek na mniej ponury.

Pozdrawiam

Barcelona
Ja bym tam dał rotator cytatów czy coś w tym stylu, żeby się zmieniały co jakiś czas
raak07
Cześć
Dziękuję wszystkim za uwagi, opinie oraz poświęcony czas.
Zmieniłem wygląd menu, obrazek podzieliłem na części.
Witryna jest wyposażona w panel administratora do zarządzania treścią za pomocą FCKeditor.
Treścią wszystkich podstron z działu ogłoszenia zarządza właściciel. Ma możliwość określenia terminu
wyświetlania, wprowadzanie korekt do istniejących artykułów oraz określanie dostępu dla zarządzających
artykułami. Artykuły są zapisane w bazie danych.
Mod_rewrite - próbowałem ale nie wychodzi mi.

Napisał gszesiek
Cytat
...To już nie ma przyjemniejszych cytatów na przywitanie?

- czekam na propozycje "przyjemniejszych cytatów" rolleyes.gif
Rotator cytatów - dobry pomysł.
everth
Przyjemniejsze cytaty? Hmm, a może taki :"Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną" (Rdz,1,28-29). Nie ma chyba lepszego w Biblii winksmiley.jpg
piotr94
formularz kontaktowy:brak zabezpieczenia przed robotami...
thomson89
Cytaty za szybko się zmieniają.
gszesiek
Nie czepiam się już cytatów, choć dziwi mnie, że swoją wiarę pokazujesz nie od strony miłości, a od zastraszania.

Plusa jednak masz za przewijanie - to które się włącza na koniec; zaciekawiło mnie dlaczego wracasz do samego początku i zostałem dłużej na stronie smile.gif, a o to nam wszystkim chodzi.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.