Witam.

Mam dosyć trudny problem a mianowicie mój serwer (linux) nie jest w stanie wysyłać poczty na konta o2.pl (na wp dochodzi, cos po stronie dostawcy neta).
Wykombinowałem że za pomącą pętli pobiorę dane z mysql do formularza i prześlę za pomocą POST na inny serwer. plik z skryptem wysyłającym dane wyglada tak tu wszystko działa:
  1. <?php
  2. $i =1;
  3. $name = "name" .$i;
  4. $temat = "Temat ...";
  5. $tresc = "Treść wjadomości";
  6.  
  7. // łączymy się z bazą danych
  8. $connection = mysql_connect('localhost', 'root', 'root')
  9. or die('Brak połączenia z serwerem MySQL');
  10. or die('Nie mogę połączyć się z bazą danych');
  11.  
  12. /* zapytanie do konkretnej tabeli */
  13. $wynik = mysql_query("SELECT * FROM dane")
  14. or die('Błąd zapytania');
  15.  
  16. /*
  17. wyświetlamy wyniki, sprawdzamy,
  18. czy zapytanie zwróciło wartość większą od 0
  19. */
  20. if(mysql_num_rows($wynik) > 0) {
  21. /* jeżeli wynik jest pozytywny, to wyświetlamy dane */
  22. echo "<table cellpadding=\"2\" border=1><form action=http://cbnet-legionowo.prv.pl/test223.php method=post>";
  23.  
  24. while($r = mysql_fetch_assoc($wynik)) {
  25. echo "<tr>";
  26. echo "<td>".$i."</td>";
  27. echo "<td>".$r['user_name']."</td>";
  28. echo "<td><input type=text name=" .$name. " value=" .$r['email']. " readonly=readonly></td>";
  29.  
  30.  
  31. $i++;
  32. $name++;
  33.  
  34.  
  35. }
  36. echo "</tr></table>";
  37. echo "<br><table><tr><td>Temat Wjadomości: </td><td><input type=text name=temat size=100><td></tr><tr><td>Treść wjadomości: </td><td><textarea name=opis cols=100 rows=30>Tu wpisz tekst.<br> Możesz używać formatowania HTML, lub zwykłego tekstu</textarea></td></tr></table>";
  38.  
  39.  
  40. echo "<input type=submit name=submit value=Wyślij> <input type=reset value=Reset></form>";
  41. }
  42.  
  43.  
  44. ?>

problemem moim jest napisanie skryptu, który odbierze przesłane dane automatycznie (jak to zapętlić?) Dane sa pobierane z bazy danych wiec dzisiaj jest ich 50 a jutro może być 100, nie ma sensu ręcznie klepać tego ręcznie. Może ktos jest w stanie taki skrypt wykonać?