Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: forum na fora.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
zzeus
Witam,
posiadam forum w serwisie fora.pl, jednak aktualnie chciałbym moje forum przenieść na własny serwer. Czy jest możliwe, żeby przenieść bazę użytkowników i wszystkie wątki z odpowiedziami do nowej lokalizacji ? Czy w tym celu trzeba się kontaktować z admina fora.pl ?
Cysiaczek
Czy nie uważasz, że jakbyś się ich zapytał najpierw, to było by to sensowniejsze? smile.gif
erix
Cytat
Czy jest możliwe, żeby przenieść bazę użytkowników i wszystkie wątki z odpowiedziami do nowej lokalizacji ?

Marne na to szanse; kiedyś próbowałem się dowiadywać i lipa.
zzeus
Zapytałem, dostałem odpowiedź że nie udostępniają bazy. Lipa.
nmts
Myślę, że taka usługa może być płatna, jednak cennika nigdzie nie znajdziesz.
thek
Nie pamiętam dobrze bo na fora.pl nie miałem nigdy skryptów. Czy masz dostęp do ewentualnego wrzucenia plików na serwer? Jeśli tak to napisz własny skrypt exportujący, umieść na serwerze, odpal i tyle. Jeśli nie, to pozostaje jedynie napisanie sobie "pająka", który przejdzie przez wszystkie tematy i utworzy bazę z tego co przeparsuje.
Zyx
^^^ fora.pl nie jest hostingiem, tylko miejscem, gdzie możesz sobie założyć forum.
Michaxxx
Kod
Czy mogę otrzymać bazę danych/kopię swojego forum?
W tej chwili dostęp do opublikowanych wypowiedzi możliwy jest tą samą drogą, która zostały przesłane - przez stronę WWW. Nie planujemy udostępniania baz danych, w szczególności ze względu na treści prywatnych wiadomości, które zostałyby ujawnione. Kopie zapasowe forów są wykonywane regularnie, więc nawet w przypadku poważnej awarii serwerów nie ma powodów do obaw o utratę danych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.