Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout] Studnia
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
1010
Witam, jako że nie jestem grafikiem, to zdaję sobie sprawę że nie jest to arcydzieło, mimo to proszę o ocenę i konstruktywną krytykę.

http://img840.imageshack.us/img840/2665/studniakopia.jpg

Z góry dziękuję za krytykę i inne oceny, te konstruktywne w szczególności.
Pozdrawiam
r4xz
layout schludny i przejrzysty. brakuje mi tylko widoku strony grupowej.
i jeden wielki minus na stronie, a mianowicie "Poleć studnia..." - szlak mnie trafia jak to widzę na każdej stronie sciana.gif
bim2
Hmm, podkreśliłbym jakoś bordery do napisów na żółtym tle, oczy męczy teraz. I tekst pod tym żółtym topem który jest na szaro, przyciemniłbym. Bardzo jasny jest.
siatkarzyna
Nie jest źle smile.gif parę porad:

- Napis "Dołącz do nas ..." cień ustaw tak: Distance: 1px i kolor zmień na trochę jaśniejszy żółty niż tło pod napisem.
- W menu zmień napisy na kolor czarny
- "zaloguj się", "poleć studnie", "Potrzebujesz pomocy" zrób trochę większe ten opis pod tymi nagłówkami jest mało widoczny.
- te inputy nazwa strony, adres strony mi się nie podobają dopracuj to
- "Dowiedz się więcej", "załóż za darmo" jest mało widoczne do poprawy

Jak to poprawisz to będzie dobry layout
gszesiek
Podoba mi się logo smile.gif
Żółty kolor trochę męczy. Menu - inny kolor lub obrys liter.
"Nie pamiętasz .... " ciężko się czyta. Też nie jestem grafikiem, zastanawia mnie jednak czy nie za dużo krojów czcionek.
"Co to jest studnia?" - jak zmniejszysz, to więcej miejsca będzie na wyjaśnienie. No i po tym pytaniu daj krótkie zdanie wyjaśniające, a później pytaj dalej.
Część górna jest blada, dolna kolorowa.
Ale logo naprawdę mi się podoba biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.