Hej!

Znam podstawy budowania formularzy, oraz systemów logowania.
Wszystkie formularze mam gotowe tak samo jak moduł logowania itd. więc wiesz, chodzi mi jedynie o to że schemat powinien wyglądać następująco:
Klient wypełnia pole formularza i wysyła ->(tego momentu klient nie widzi)system sprawdza czy podane hasło jest ok, czy nie jeśli jest ok to wybiera dane z jego konta oraz formularza wpisuje je w zmienne i przekazuje metodą "post" ->(to klient już widzi) system płatności.
Sugerujesz javascript, próbowałem coś takiego wstawić do tej strony która wykonuje podane czynności:
<head>
<script languaje="JavaScript">
function MiFuncion(){location.href=document.formularz.submit()};
</script>
</head>
<body>
<form action='system platnosci' name='formularz' method="post">
<input tutaj inputy>
</form>
<script>
MiFuncion();
</script>
</body>
Jednak niezbyt to działa
@Zordon
No właśnie chodzi mi o to żeby użytkownik sobie na spokojnie wypełnił formularz i go wysłał, i dopiero po wysłaniu system sprawdzał wszystkie wpisane pola i zapisywał je do bazy po czym przekazywałby go na stronę płatności, jednak nie wiem jak mam 'podtrzymać' to co zostało wpisane i przesłać dalej ?
Znaczy myślałem o tym żeby w formularzu nr1 zrobić metodą GET potem z tego GET odczytać,sprawdzić i zapisać do formularza2 a następnie przesłać metodą POST ów formularz, jednak nie wiem jak automatycznie uruchomić to POST.