źle mi działają prywatne wiadomości... W skrzynce nadawczej mam wiadomości które mam odebrać i jeszcze chyba są jakieś błędy...
napisz.php:
<?php if($_SESSION["zalogowany"]==1){ if($_POST["tresc"] && $_POST["do"] && $_POST["temat"]){ mysql_query("insert into wiadomosci values(NULL, '".$_POST["tresc"]."', ".$_SESSION["zalogowany"].", ".$_POST["do"].", 0, NOW(), '".$_POST["temat"]."', 0)"); mysql_query("insert into wiadomosci values(NULL, '".$_POST["tresc"]."', ".$_SESSION["zalogowany"].", ".$_POST["do"].", 0, NOW(), '".$_POST["temat"]."', 1)"); } else if($_POST["submit"]){ } } } if($_SESSION["zalogowany"]==0){ } ?>
napisane.php(nadawcza):
<?php if($_SESSION["zalogowany"]==1){ if($_GET["id"]){ } else if($_GET["co"]){ $odbiorca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_do"])); } else{ $wynik=mysql_query("select * from wiadomosci where wiad_od=".$_SESSION["zalogowany"]." and wiad_czyj=1 order by wiad_data "); if(!mysql_num_rows($wynik))echo "<tr><td colspan=4 style='text-align:center'>Nie masz żadnych wiadomości!</td></tr>"; $odbiorca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_do"])); } } } if($_SESSION["zalogowany"]==0){ } ?>
odebrane.php(odbiorcza):
<?php if($_SESSION["zalogowany"]==1){ if($_GET["id"]){ } else if($_GET["co"]){ $nadawca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_od"])); } else{ $wynik=mysql_query("select * from wiadomosci where wiad_do=".$_SESSION["zalogowany"]." and wiad_czyj=0 order by wiad_data"); if(!mysql_num_rows($wynik))echo "<tr><td colspan=4 style='text-align:center'>Nie masz żadnych wiadomości!</td></tr>"; $nadawca=mysql_fetch_array(mysql_query("select user_login from users where user_id=".$rekord["wiad_od"])); $kw1="";$kw2=""; if(!$rekord["wiad_przeczytane"]){$kw1="<b>";$kw2="</b>";} } } } if($_SESSION["zalogowany"]==0){ } ?>
Mogę prosić o pomoc bo się pogubiłem?