Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Incube loader Crone Problem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Pablo131993
Witam. Mam problem:/

Nie wiem jak zainstalowac na swoim serwerze adder 6 :/ potrzebne sa do tego:
- CRON, czyli Harmonogram zadań
- cURL
- IonCube (od v3.1.29)

Wie moze ktos jak to zainstalowac? prosze o instrukcje krok po korku bo juz 2 dni sie bawie i zadne poradniki mi nie pomagaja:/
Do ion cube potrzebne php.ini jest a ja tego nie mam:/ mam forum na phpbb postawione i nie ma:/

Moje GG:16214814
Jesli ktos mogl by mi to wgrac dobrze calego addera 6 zeby smiagal to bardzo prosze o kontakt!

Mephistofeles
Jaki serwer? Poza tym co to ma wspólnego z MySQLem czy PHP (no tu już bardziej)?
daros17
Napisz do firmy która stworzyła Addera powinni Ci pomóc
Pablo131993
Pisalem i zero odp. :/ a umial by mi to ktos wgrac?
daros17
Napisz na jakim etapie jesteś, czego nie potrafisz zrobić?

Wrzuć pliki na serwer i uruchom instalator a następnie stosuj się do poleceń w instalatorze. Pewnie będziesz musiał podać dane do bazy danych itp
Pablo131993
1 to curl:/ np. mam jakas linijke w php.ini zmienic a nie mam php.ini:/ Prosze o gg do kogos kto moze wytlumaczyc mi wszystko:)
daros17
Często firmy u których wykupiliśmy hosting umożliwiają tworzenie własnych plików php.ini a jeśli na twoim nie można to napisz do firmy w której masz hosting i poproś o zmianę na swoim koncie. Jeśli nie chcesz się w to sam bawić, to zleć komuś instalację i tyle.
Pablo131993
Tak chetnie bym to zrobil. Zlecil. Pisze po forach i nic:/
Mephistofeles
Hosting współdzielony? Da się w ogóle na takim zainstalować jakieś rozszerzenie do PHP? Ja nie słyszałem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.