Od dłuższego czasu borykam się z problemem i nie wiem jak z niego wybrnąć. Otóż chcę, jeżeli $_GET['page'] jest pusta, żeby wyświetliło mi daną podstronę, ale to się nie dzieje. Proszę o pomoc. Może pokaże kod:
$adres = $_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['REQUEST_URI']; $strona = zabezpiecz($_GET['strona']); $page = zabezpiecz($_GET['page']); $tytul = "SELECT * FROM `strony` WHERE `nazwa` = '".$strona."'"; { $title = $wierszyk['wyswietlana']; } ( 'przyklad' => 'Podgląd przykladu', ); $dostep = "SELECT * FROM `strony` WHERE `nazwa` = '".$strona."'"; { $poziom = $wierszyczek['dostep']; } if($strona) { $strony = "SELECT * FROM `strony` WHERE `nazwa` = '".$strona."'"; if($istnieje == 0) { $b404 = true; $content = 'Wystąpił błąd.<br /> Strona nie została znaleziona.'; } else { { $content = $wiersz['tresc']; } } } elseif($page) { { switch($page) { case 'przyklad': $content .= inc('przyklad/przyklad.php'); break; default: $b404 = true; $content = 'Wystąpił błąd.<br /> Strona nie została znaleziona.'; break; } } else { $content .= inc('strona/home.php'); } } elseif($poziom == 1 && $_SESSION['access'] == 0) { $content = 'Dostęp zabroniony, brak uprawnień.'; } else { $b404 = true; $content = 'Wystąpił błąd.<br /> Strona nie została znaleziona.'; }
ta część kodu odpowiada za to, że jeżeli $_GET['page'] jest pusta to zinkluduje plik home.php ale najwyraźniej tego nie robi, bo otrzymuje napis" Wystąpił błąd.
else { $content .= inc('strona/home.php'); }
Strona nie została znaleziona. "
Nie mam pojęcia co jest nie tak. Proszę o pomoc

Z góry dziękuje