Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][PHP] Skrypt php (lub inny) do strony ogłoszeń
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
asfalt6
Dzień dobry. Mam taki problem - potrzebowałbym skrypt, przypuszczam, że w php można taki napisać, by na prostej stronie internetowej był spis wydarzeń (np. wigilia, sylwester, dzień kobiet itd.), a po kliknięciu ukazywałaby się strona z tabelą osób uczestniczących w nim.
Najlepiej dodatkowo, aby była możliwość wcześniejszej rejestracji i by każdy tak zarejestrowany użytkownik mógł wpisać jedynie siebie (a nie np. koleżankę). Czy można coś takiego stworzyć? Zna ktoś może jakiś skrypt? Dziękuję za pomoc!
nekomata
Cytat
Czy można coś takiego stworzyć?

Tak można.
Cytat
Zna ktoś może jakiś skrypt?

Tu Albo tu
Ogólnie to twój post jedzie prośbą o gotowca... czego tutaj się raczej nie robi.
Mephistofeles
Tak się zastanawiam, czy nie wystarczy Facebook?
nekomata
Ja myślałem że autor to szukał jakiegoś widgetu na stronę. Ze stroną w zestawie od razu , co by sobie rękawów nie powyrywał.
@OFFTOPIC
Ja tam osobiście nie używam ani facebook'a ani naszej klasy ani innego badziewia... cóż z moich znajomości i statystyk wynika że z osób aktywnie używających internetu jedna na sto nie używa portali społecznościowych.Cóż znajomi wystarczą mi na gg/msn etc. nie muszę ich szpiegować ani pilnować przecież, pozatym nie kręci mnie myśl ze moje "komentarze" na cudzy temat będą widoczne dla wszystkich(tak jestem zgryźliwcem hipokryta etc..)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.