asfalt6
23.12.2010, 23:36:36
Dzień dobry. Mam taki problem - potrzebowałbym skrypt, przypuszczam, że w php można taki napisać, by na prostej stronie internetowej był spis wydarzeń (np. wigilia, sylwester, dzień kobiet itd.), a po kliknięciu ukazywałaby się strona z tabelą osób uczestniczących w nim.
Najlepiej dodatkowo, aby była możliwość wcześniejszej rejestracji i by każdy tak zarejestrowany użytkownik mógł wpisać jedynie siebie (a nie np. koleżankę). Czy można coś takiego stworzyć? Zna ktoś może jakiś skrypt? Dziękuję za pomoc!
nekomata
25.12.2010, 13:36:07
Cytat
Czy można coś takiego stworzyć?
Tak można.
Cytat
Zna ktoś może jakiś skrypt?
Tu Albo tuOgólnie to twój post jedzie prośbą o gotowca... czego tutaj się raczej nie robi.
Mephistofeles
25.12.2010, 14:49:54
Tak się zastanawiam, czy nie wystarczy Facebook?
nekomata
25.12.2010, 15:35:06
Ja myślałem że autor to szukał jakiegoś widgetu na stronę. Ze stroną w zestawie od razu , co by sobie rękawów nie powyrywał.
@OFFTOPIC
Ja tam osobiście nie używam ani facebook'a ani naszej klasy ani innego badziewia... cóż z moich znajomości i statystyk wynika że z osób aktywnie używających internetu jedna na sto nie używa portali społecznościowych.Cóż znajomi wystarczą mi na gg/msn etc. nie muszę ich szpiegować ani pilnować przecież, pozatym nie kręci mnie myśl ze moje "komentarze" na cudzy temat będą widoczne dla wszystkich(tak jestem zgryźliwcem hipokryta etc..)