Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][JavaScript][JavaScritp] Przelicznik Momentow obrotowych silnika. POMOCY!
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
sikora90
Witam, odrazu nadmieniam ze jestem zielony z JavaScript, i na zajeciach w szkole mielismy do zrobienia strone w HTML. Strone zrobilem wszystko pieknie ładnie tylko kolejnym zadaniem jest stworzenie takiego przelicznika momentow obrotowych w silniku, i stad moja prosba czy ktos bylby wstanie pomoc mi w tym zakresie pomocponiewaz nie mam pojecia jak to zrobic, czy zna ktos jakies zrodlo gdzie mozna znalesc cos w tym stylu? Przelicznik ma byc na zasadzie ze podaje dane do przeliczania klikam przelicz a w roznych okienkach ponizej wyskakuja mi obliczone wartosci, oczywiscie wiem jak wylicza sie te momenty itd. Jeśli ktos bylby w stanie pomoc bede bardzo wdzieczny,
pozdrawiam
wookieb
Skoro nie masz pojęcia to nie proś o gotowca tylko udaj się do działu ofert i złóż zlecenie zrobienia takiej rzeczy.
batman
Cytat(wookieb @ 4.01.2011, 16:18:37 ) *
Skoro nie masz pojęcia to nie proś o gotowca tylko udaj się do działu ofert i złóż zlecenie zrobienia takiej rzeczy.

Niestety nie mogę się z tym zgodzić. To jest Twoja praca domowa i nie będziemy jej za Ciebie odrabiać. Zamiast prosić o gotowca, zacznij się uczyć, bo łatwiej nie będzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.