mam mały problem a mianowicie
przerabiam skrypt i nie wiem dlaczego nie wy¶wietlaj± mi się obrazki, wy¶wietla się na starcie pierwszy a następne już nie,
to jest nauka kat.b i wszystko jest oki pytania się zmieniaj± można je sprawdzić ale obrazek jest cały czas ten sam,
wklejam poniżej kod proszę o wyrozumiało¶ć kod jest bardzo długi ale chce żeby był w cało¶ci bo przynajmniej można sprawdzić co zrobiłem nie tak
<script type="text/javascript">//<![CDATA[ setTimeout ("changePage()", 2000); function changePage() { if (self.parent.frames.length != 0) self.parent.location=document.location; } //]]> </script> <link rel="STYLESHEET" type="text/css" href="nauka.php_pliki/style.css"> <div class="glowna_ramka"> <table style="background-color: rgb(211, 211, 211);" align="center" border="0" cellpadding="2" cellspacing="4"> <!--f--> <div style="background-color: white;" class="odpA" id="divA"> <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="100%"> </tr> </div> <div style="background-color: white;" class="odpB" id="divB"> <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="100%"> </tr> </div> <div style="background-color: white;" class="odpC" id="divC"> <table align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" height="100%"> </tr> </div> </div> <script language="JavaScript"> pytania = Array(); odpA = Array(); odpB = Array(); odpC = Array(); poprA = Array(); poprB = Array(); poprC = Array(); obrazki = Array(); udzielonaA = Array(); udzielonaB = Array(); udzielonaC = Array(); var pyt = 1; var koniec = false; var xnr = 1 pytania[1] = 'W tej sytuacji kierujący pojazdem jest ostrzegany o:'; obrazki[1] = '200607311858130.jpg'; odpA[1] = 'jednym niebezpiecznym zakręcie w prawo'; odpB[1] = 'dwóch niebezpiecznych zakrętach, z których pierwszy jest w prawo'; odpC[1] = 'nieokreœlonej liczbie niebezpiecznych zakrętów'; poprA[1] = true; poprB[1] = false; poprC[1] = false; udzielonaA[1] = false; udzielonaB[1] = false; udzielonaC[1] = false; pytania[2] = 'W tej sytuacji kierujący pojazdem jest ostrzegany o:'; obrazki[2] = '200607311858570.jpg'; odpA[2] = 'dwóch niebezpiecznych zakrętach, z których pierwszy jest w prawo,'; odpB[2] = 'dwóch niebezpiecznych zakrętach, z których pierwszy jest w prawo, a drugi w lewo,'; odpC[2] = 'nieokreœlonej liczbie niebezpiecznych zakrętów.'; poprA[2] = true; poprB[2] = false; poprC[2] = false; udzielonaA[2] = false; udzielonaB[2] = false; udzielonaC[1] = false;pytania[3] = 'W tej sytuacji kierujący pojazdem powinien spodziewać się pierwszego zakrętu po przejechaniu:'; obrazki[3] = '200607311858420.jpg'; odpA[3] = '50-70 m,'; odpB[3] = '70-100 m,'; odpC[3] = 'co najmniej 150 m.'; poprA[3] = false; poprB[3] = false; poprC[3] = true; udzielonaA[3] = false; udzielonaB[3] = false; udzielonaC[1] = false; function sprawdz() { udzielonaA[pyt] = poprA[pyt]; udzielonaB[pyt] = poprB[pyt]; udzielonaC[pyt] = poprC[pyt]; pytanie(pyt); } function pytanie(pytanie) { xnr = document.getElementById('biezacy_numer2').value; if (xnr>0 && xnr<526) pyt = eval(xnr); if(pytanie == -2) { pytanie = pyt; } if(pytanie == -1) { pytanie = pyt-1; } else if(pytanie == 0) { pytanie = pyt+1; } if (pytanie<1 || pytanie>525) pytanie = 1; document.getElementById('sprawdz').style.visibility = ''; pyt = pytanie; if(pyt == 1) { document.getElementById('wstecz').style.visibility = 'hidden'; } else { document.getElementById('wstecz').style.visibility = ''; } if(pyt == 525) { document.getElementById('dalej').style.visibility = 'hidden'; } else { document.getElementById('dalej').style.visibility = ''; } if(obrazki[pytanie] == '') { document.getElementById('zdjecia').src = 'foto_test/blank.jpg'; } else { document.getElementById('zdjecia').src = 'foto_test/'+obrazki[pytanie]; } document.getElementById('pytanie').innerHTML = pytania[pytanie]; document.getElementById('odp_a').innerHTML = odpA[pytanie]; document.getElementById('odp_b').innerHTML = odpB[pytanie]; document.getElementById('odp_c').innerHTML = odpC[pytanie]; zaznacz_odp('A', false); zaznacz_odp('B', false); zaznacz_odp('C', false); //document.getElementById('biezacy_numer').innerHTML = pyt; document.getElementById('biezacy_numer2').value = pyt; } function zaznacz_odp(nr, change) { var s = false; if(change) eval('udzielona'+nr+'['+pyt+'] = !udzielona'+nr+'['+pyt+']'); eval('s = udzielona'+nr+'['+pyt+']'); if(s) { document.getElementById('div'+nr).style.backgroundColor = '#D3D3D3'; } else { document.getElementById('div'+nr).style.backgroundColor = 'white'; } } pytanie(1); </script>
mam folder: nauka.php_pliki, i tutaj mam umieszczone te trzy zdjęcia 200607311858130.jpg, 200607311858260.jpg, 200607311858420.jpg
i inne pliki i stronę o nazwie nauka.php.htm
nie wiem czy mam zdjęcia w złym folderze czy gdzie¶ mam jaki¶ kod, pytania zmieniaj± się normalnie ale zdjęcie jest cały czas te same
proszę o sprawdzenie i poprawienie tego kodu z góry dziękuję
ponawiam pytanie